Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Gründer fra Jæren til sommerfesten på Utsikten

FESTKOMITEEN: Styreleder i Innovasjon Kvinesdal Ludvig Hunsbedt, hotellsjef Nancy Thomsen, hotelldirektør Agnes Berntsen, næringssjef Liv Øyulvstad og konferansier Per Tore Bjerge.

Jær-gründeren Inge Brigt Aarbakke skal fortelle om sin suksess på Lister store sommerfest i juni.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

FESTLIGHETER: Den etter hvert så tradisjonsrike sommerfesten arrangeres tirsdag 18. juni på Utsikten Hotell Kvinesdal.

Aarbakke AS er en av tre bedrifter som er nominert til å bli Norges smarteste industribedrift 2019!

CNC-maskinering

Aarbakke AS er et Bryne-basert firma som er i verdenstoppen innen CNC-maskinering (dreiing, fresing og sveising) til oljebransjen. Selskapet har kommet langt innen digitalisering. De har i tillegg fullautomatisert produksjonsplanlegging hvor systemet bruker algoritmer til å styre belegg av ressurser. Aarbakke vil på sommerfesten kåsere om «Endringsvilje og ledelse når det blæser».

Årets sommerfest går av stabelen den 18. juni på Utsikten Hotell Kvinesdal. Hovedarrangører av festen er som tidligere år Innovasjon Kvinesdal og Utsikten Hotell Kvinesdal, i samarbeid med øvrig næringsapparat og kommuner i regionen.

KOMMER: Gründeren Inge Brigt Aarbakke kommer til Listers store sommerfest 18. juni på Utsikten. Foto: BRIT ROMSBOTN, JÆRBLADET

Årets konferansier blir Per Tore Bjerge, alias Bob Kåre Moen som er frontfigur i Luxus Leverpostei.

God møteplass

Hensikten med sommerfesten er å skape en god møteplass for næringslivet i regionen, gründere, det politiske miljøet og andre som er interessert i næringsutvikling i Lister og i landsdelen. Flere fra næringslivet har meldt tilbake at de har knyttet nye og gode kontakter på denne festen. Her blir det litt faglig program, det blir tid til gode samtaler, og det blir underholdning og god mat.

Festkomiteen, som består av representanter fra Innovasjon Kvinesdal, Utsikten Hotell Kvinesdal og konferansier Per Tore Bjerge, arbeider for fullt med å få alt på plass til festen.

- Representanter fra Listers næringsliv kommer til å stå for underholdningen. Her er det bare til å glede seg! Vi oppfordrer næringslivet, gründere, det politiske miljøet, kommunene og andre interesserte til å melde seg på, oppfordrer Liv Øyulvstad i Innovasjon Kvinesdal.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...