God vinter for selgerne

MESSE: Trippel Motors Tormod Iddeland på plass i Fibo-hallen. Foto: Per Thime

Med nærmere to meter snø i fjellet så har det vært en god vinter for dem som selger blant annet snøscootere og andre kjøretøy som kommer seg lett fram.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

- Vi kan ikke klage på de to første månedene. Hos oss har det gått unna med veldig bra salg. Bare den siste uka har vi levert fem snøscootere, sier Tormod Iddeland, hos Trippel Motor i Lyngdal.

Han er en av flere som denne helgen står på stand, for å informereom produkter, men også for å selge de mange produktene de tilbyr.

- Nå har jeg jobbet med dette i mange år, faktisk helt siden begynnelsen av 80-tallet. Utviklingen vi ser er enorm, det gjleder både for snøscootere, vannscootere og andre kjøretøy man kommer seg fram med.

Tøff og god vinter

Selv har han ei hytte ved Eiken han benytter seg av når sjansen byr seg. I vinter har det virkelig vært vinter, med mengder av snø, spesielt oppe i fjellheimen.

Foto: Per Thime

- Der hvor hytta er tror jeg det har vært 180 centimeter på det meste. Vi ser at det er stor aktivitet av kjøretøy som trives i snøen. Ved Eiken er det i tillegg også en egen bane for å kjøre snøscooter i terrenget, forteller han.

20 til nå

De to første månedene har vært preget av snø. Ved Trippel Motor klager de ikke.

- Det har vært en meget god start for oss. I løpet av januar og fram til i dag har vi levert 20 snøscootere. Om det er rekord på så kort tid vet jeg ikke, men vi er veldig godt fornøyd.

Bedriften i Lyngdal leverer mye som kan kjøres både i sjø, vei og i terrenget. Prisklassene er flere. Det samme er kubikk.

- Den der som du ser på nå har 1000 kubikk motor og drar godt over heia.

I tillegg hadde den belter på seg, eller; det ble kalt en seks-hjuler. Godt gikk den trolig der den skal på tur.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...