Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Ford etablerer seg i Lyngdal

BILFORHANDLER: Her skal Ford etablere seg med en ny forhanler i Lyngdal. Foto: Per Thime

I tett samarbeid med Ford Motor Norge er det inngått avtale mellom Bilservice Egersund om etablering av ny forhandler for Ford i Lyngdal.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 02.11.2017 kl 09:12

Det kommer fram i en pressemelding. Det er nå mange år siden Ford har hatt representasjon i Lyngdal. Det er Bilservice Egersund som skal drive den nye forhandleren i Lyngdal.

– Vi er svært godt fornøyd med utvidelsen som legger til rette for videre vekst i samarbeidet med Ford Motor Norge AS uttaler daglig leder og primus motor i Bilservice Egersund, Johnny Brekke.

Ved bowlingen

Foreløpig skal lokalene være like ved bowlingen i Lyngdal. Lokalene skal også inneholde verksted.

– Vi skal ha den beliggenheten nå, men vi er også interessert i en tomt annet sted i Lyngdal, uten at jeg kan si så mye mer enn det, forteller Brekke Til Lyngdals Avis.

50 millioner

Når den nye bilforhandleren åpner dørene, trolig rundt nyttår, er det med forventninger.

Johnny Brekke ser fram til å starte opp Ford-forhandler i Lyngdal. Foto: Egil Mong, Dalane Tidene

– Vi har satt oss et mål for 2018 med en omsetning på 50 millioner kroner, eller et salg på rundt 70 biler.

Det skal selges både person- og varebiler.

– Vi skal videre ansette en del personer, som skal selge bil, være i kundemottak og på verkstedet. Totalt regner vi med å ansette rundt syv personer, sier han.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...