Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Lyngdøl fikk Coops gjeveste utmerkelse

SATT PRIS PÅ: Komiteen for Coop Ærespris mener at Bjørn Egil Seland (til høyre) er en verdig kandidat til å motta Coops Ærespris i 2018. Til venstre ser vi Stig Mortensen i Coop. Foto: Marit Eiken

Bjørn Egil Seland fra Lyngdal er tildelt Coop sin hederspris.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 15.06.2018 kl 13:50

HEDER: I forbindelse med Coop Norge sitt årsmøte i Tromsø ble Bjørn Egil Seland fra Lyngdal bedt om å komme frem på scenen.

Det var ikke hvilken som helst pris lyngdølen skulle motta. Det er nemlig Coops ærespris vi snakker om, og den høyeste utmerkelse man kan få i hele Coop-systemet.

Prisen

Prisen består av et kunstverk av Nico Widerberg, støpt i bronse.

I begrunnelsen heter det blant annet:

«Personer som ved sitt organisatoriske, administrative eller forretningsmessige virke eller på annen måte har ytet en spesiell innsats for Coop og derved gjort seg særlig fortjent. Han har gjennom sitt mangeårige engasjement som medlemsvalgt i Coop, bidratt både lokalt og sentralt i betydelig omfang siden 1981. Bjørn Egil Seland har gjennom sine verv i Coop vært en engasjert medlemsvalgt og innehatt mange ulike verv både lokalt og sentralt. Komiteen for Coop Ærespris mener at Bjørn Egil Seland er en verdig kandidat til å motta Coop Ærespris i 2018».

En rekke verv

Det er ikke få engasjement og verv lyngdølen har hatt opp gjennom årene.

Sentralt:

• Styreleder i Distriktslagets styre (Rogaland og Agder) (1993 -2003).

• Arbeidsutvalg i distriktslaget Rogaland og Agder (2003 -2009)

• Årsmøtet Coop Norge ((2003 – 2017)

• Valgkomite Coop Norge vara (2014 – 2016) og medlem (2016-2017)

Lokalt:

• Styreverv i 1981 (Lyngdal Handelssamlag) der han ble nestleder i 1986 og overtok som styreleder i 1987. Han hadde denne rollen fram til 1993.

• Styreleder ved etableringen av Forbrukersamvirket Sør i 1993. Satt i vervet fram til sammenslutningen i 2014.

• Styremedlem og nå nestleder i Coop Sørvest (2014 – 2018). Ønsker nå å gå av som medlemsrepresentant ved valget i februar 2018, på grunn av - som han sier selv – slippe yngre og nye krefter til.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...