Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Lyngdal Bibelcamp vil bygge for 8 millioner

INVESTERING: Slik ser de for seg det nye bygget på Lyngdal bibelcamp. Foto: Rugsland byggtjenester

Det er 50 år siden Lyngdal bibelcamp startet opp på Rosfjord. Det markerer de blant annet med å sende inn en søknad til oppføring av nytt bygg.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Det nye bygget skal plasseres der dagens resepsjon og butikk står. I tillegg til å huse resepsjon og butikk, skal bygget inneholde teknisk rom, lagerlokaler og en større sanitæravdeling. I tillegg skal 2. etasje fungere som lagerplass.

Det er Indremisjonsforbundet (ImF) som eier Lyngdal Bibelcamp. Nabovarsel er sendt ut til seks boliger og KVS-Lyngdal. Sistnevnte eies også av Indremisjonsforbundet og skolens område tas i bruk av bibelcampen.

ImF har også søkt om å rive dagens sanitæranlegg som ligger like ved resepsjonen og driften.

Se video: 50 år med Lyngdal bibelcamp

Dagens sanitæranlegg

Driftsleder på Lyngdal Bibelcamp, Thomas Knutsen, kan fortelle at det er på høy tid med en utbedring.

– Vi har fått mange henvendelser på de årene jeg har vært der om bedring av sanitæranlegget. Folk har henvist til andre campingplasser som har bedre standard. Vi ser frem til å vise frem et flott bygg, med ny butikk som er åpen og fin, forhåpentligvis neste sesong, sier Knutsen til Lyngdals Avis.

Tidsriktig

«Bakgrunnen for søknaden er å få etablert en mer tidsriktig og samlet bygningsmasse. Man vil med disse grep få en bedre arealutnyttelse av område rundt anlegget. Det foreligger reguleringsplan for området, med formål campingplass med tilhørende servicebygg, toalettbygg etc», opplyses det i søknaden.

– Det bygget vi har nå har vært der i mange år og hatt sine beste dager. Det er spesielt sanitæranlegget som trenger å oppgraderes. Det er slitte overflater, mye som er ødelagt og som ikke fungerer og slitte overflater. Det er virkelig behov for et nytt bygg. Det er noe av det viktigste du får på en campingplass, Santiæranlegg er det første folk spør etter, sier Knutsen.

Planen er at det skal stå klart 2018. Knutsen anslår at nytt bygg vil få en kostnad på rundt 8 millioner kroner.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...