Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Nå stiger folketallet igjen

VOKSER IGJEN: Lyngdals befolkning vokser igjen. Det gjør folketalllet i Audnedal, også. Foto: Arkivfoto

Etter at folketallet i Lyngdal i fjor sank for første gang på mange år, har det begynt å stige svakt, igjen. I løpet av årets tre første måneder har det blitt 21 flere lyngdøler.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

BEFOLKNINGSSTATISTIKK: I Audnedal fortsetter veksten fra i fjor. Folketallet har økt med fem på årets tre første måneder.

Det er ny statistikk fra Statistisk sentralbyrå over befolkningsutviklingen i landet som viser dette.

Les også: Innbyggertall: Nedgang for første gang på mange år

Statistikken viser at Norge hadde 5 302 778 innbyggere ved utgangen av mars i år. Befolkningsveksten på landsbasis er også synkende, i første kvartal økte befolkningen med 7159 personer.

Totalt utgjør veksten i Lyngdal og Audnedal 26 personer. Befolkningen i den nye storkommunen som skal dannes om drøye 18 måneder, blir dermed 10 383 personer. Nye Lyngdal vil da bli den største kommunen vest i fylket, og Vest-Agders femte største kommune etter Krtistiansand, Mandal, Vennesla og Søgne.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...