Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Nå ønsker de snart våren velkommen i nytt bygg

SNART ÅPNING: Plantasjen nærmer seg åpning i Lyngdal. Stine Hjemlestad (til venstre) er gartner, mens butikksjefen heter Elisabeth Simonsen. Foto: Per Thime

23. mars er datoen som gjelder for Plantasjen. Da inntar butikkjeden Handelsparken i Lyngdal. Med 15 ansatte satses det på godt besøk.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

HANDEL: - Det er klart det kribler etter å komme i gang her. Vi har faktisk ennå ikke vært inne i de nye lokalene og sett hva som venter, forteller butikksjef Elisabeth Simonsen til Lyngdals Avis.

Sammen med Stine Hjelmestad, som er gartner, gjør de klart for å komme i gang.

- Vi skal ha en flott åpning hvor også ordføreren har meldt sin ankomst. Det blir rød løper og flere overraskelser, sier de to.

Ikke første gang

Det nye hagesenteret har budsjettert med en omsetning på 15 millioner kroner det første året.

- Vi er optimister og starter jo opp midt i den beste tiden, sier butikksjefen.

Stedet ved Handelsparken er heller ikke ukjent med drift av hagesenter.

- Det var før Handelsparken kom, men jeg jobbet faktisk her da det tidligere var hagesenter her, sier Stine Hjelmestad. Hun er gartner og kommer til Plantasjen i Lyngdal etter å ha jobbet som teknisk leder i avdeling park i Kvinesdal kommune.

Noe for alle

Når ordfører Jan Kristensen (H) skal ta den offisielle åpningen, er det med forventninger. 1000 kvadratmeter med areal inne, mens også hagesenter på 400 kvadratmeter utenfor.

- Vi skal ha noe for alle og en hver. Blomster og andre planter, redskaper til hage, drivhus, utemøbler og mye mer.

Selv hundemat skal det være plass til, blir vi opplyst om. Da Plantasjen søkte etter medarbeidere kom det inn over 170 søknader. Dette blir det eneste senteret Plantasjen har mellom Mandal og Bryne.

- Ser vi på beliggenheten, så er jeg ganske sikker på at den er god. Vi vet det selges blomster i Lyngdal fra før, men vi håper vi kan være et supplement til det. Vi gleder oss til å være med på det positive som skjer i byen, sier Simonsen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...