Nå har det kommet inn 113 000 kroner til butikken

OMSETNING: Line Berge i nærbutikken i Korshamn forteller om nedgang i omsetningen. En stor del av det skyldes ekstrembæret Knud som feiet over distriktet. Foto: Per Thime

Nærbutikken i Korshamn fikk problemer etter at strømmen var borte i 65 timer. To innsamlingsaksjoner har gitt viktige bidrag for videre drift.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 02.10.2018 kl 23:43

INNSAMLING: - Da jeg så at det var kommet inn 80 000 kroner på den ene aksjonen, da var det frem med telefonen for å ta et bilde, sier Line Berge.

Det er hun som driver butikken og som i 65 timer var uten strøm i den lokale nærbutikken på kaien i Korshamn.

Det er også satt i gang en lignende aksjon i Kristiansand, hvor det er kommet inn vel 3000 kroner.

Fikk 20 000 kroner

- I tillegg har jeg fått 20 000 kroner fra en mann ikke så langt fra butikken. Responsen har vært enorm, forteller hun.

Hun har også tallene klare for omsetningen i butikken for september.

- I september i fjor hadde vi besøk av TV 2 som skulle hjelpe oss. Da hadde vi en omsetning på vel 238 000 kroner, mens vi for september dette året hadde besøk av uværet Knud. Det resulterte også i mindre salg, forteller hun.

Aksjonen fortsetter

I september ble det omsatt for vel 193 000 kroner, en nedgang på vel 47 000 kroner.

Det er tallene for butikken , men i tillegg kommer det omsetning i drivstoff, men også her viser det nedgang, på vel 21 000 kroner når en ser på september i fjor og dette året.

Ennå pågår innsamlingsaksjonen, den er planlagt avsluttet i slutten av denne uka.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...