Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Nå er Ryerson reist til Tyskland

REISEKLAR: Julian Ryerson har reist til Berlin for å snakke mer om en mulig overgang fra Viking til Union Berlin. Foto: Per Thime

Mye tyder på at Julian Ryerson har spilt sin siste kamp for Viking. I dag satte han kursen for Berlin og samtaler med klubben som spiller på nivå 2.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

OVERGANG: Klubbene er ikke enige om noe som helst, men Julian Ryerson har fått anledning av Viking til å dra til Tyskland for samtaler med Union Berlin.

Det bekrefter Viking-trener Bjarne Berntsen til Stavanger Aftenblad.

Lovlig fravær

– Han har fått lov til å reise ned for å snakke med klubben, men hva som skjer videre vet vi jo ikke. Klubbene er ikke enige om noe. Men han har jo full anledning til å skrive under for en ny klubb ettersom han har under seks måneder igjen av kontrakten sin med Viking, sier Berntsen til avisen.

Planen er at Ryerson skal være tilbake på trening hos Viking allerede på torsdag, men det kommer også an på hva som eventuelt skjer i Berlin.

Nå eller etter sesongen

Viking må eventuelt bli enige med klubben, eller så kan Ryerson skrive under en kontrakt som gjelder etter hans nåværende kontrakt i Viking utløper etter sesongen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...