Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Mye tyder på en bra vinterferie

EIKERAPEN: Det er bortimot fantastiske forhold i fjellet, som her ved Eikerapen. Foto: Eikerapen Alpinsenter

Denne helgen starter vinterferien for svært mange. Ser man på værmelding, så blir det bra både i lavlandet og i høyden.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

VINTERFERIE: Barna jubler, det er snø og det er starten på vinterferien. For dem som skal være hjemme så blir det bra vær stort sett i hele neste uke.

Det samme gjelder for alle dem som skal en tur opp i fjellheimen. Vi har funnet fram til værmeldingen for noen steder. I rekkefølge gjelder det Lyngdal, Naglestadheia, Tjørhomfjellet, Hovden og Eikerapen.

Alle disse skulle være aktuelle for vinterferien.

LYNGDAL: Det ser ikke så aller verst ut for vinterferien.

NAGLESTADHEIA. Det blir bra forhold for ski ved Naglestad i vinterferien.

SIRDAL: Bare minusgrader i Sirdal den neste uka, men også mye fint vær.

HOVDEN: Det blir kaldt men fint på Hovden både i helgen, men også i vinterferien i neste uke.

EIKERAPEN: Mye bra vær meldes det om også ved Eikerapen, er populært utfartssted for lyngdølene.

Det står ikke på snø

Når så flere skal ta turen til fjellet, da er det også greit å vite at det er rikelig med snø. Det er mer enn nok til alle. Det kraftige snøfallet som var her nettopp har økt mengden med snø betraktelig.

EIKERAPEN: Det er mer enn nok snø til alle, som her ved Eikerapen i Åseral.

I Sirdal er rogalendingene i ferd med å avslutte sin vinterferie. Den har vært preget av mye vær, i form av uvær. I neste uke blir det mye bedre, men også i dag har det vært stor aktivitet i bakken, som her i Ålsheia (bildet under).

SIRDAL: Stor aktivitet i formiddag i Ålsheia skisenter i Sirdal. I neste uke kommer det flere vinterturister. Foto: tjorhomfjellet.no

Moro på Knaben

Som tidligere nevnt; det er mer enn nok snø til alle som ønsker det. Bildet under viser vel kanskje det. Det er tatt på Knaben, som arrangerer det som heter «Knaben Challenge» Her blir det både Big Jump og snowboard. Dette er den travleste dagen ved skitrekket ved den gamle gruvebyen langt der oppe i Kvinesdal.

KNABEN: Lørdag er sesongens travleste på Knaben. Da er det nemlig konkurranse på gang, og du er invitert. Foto: Jan Kåre Rafoss

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...