Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

– Mye gillare i Lyngdal enn i Syden

KOS PÅ STRANDA: Mari Vigre og Cedrik Underhaug Khorvei koser seg på ferie i Lyngdal og viser frem krabbene de har fanget. Foto: Linn Emilie Kalleberg Mydland

Marbella (Spania) har 24 grader i ettermiddag. Lyngdal topper sydenparadiset med hele 27 grader. Hvorfor dra til syden da?

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 05.07.2018 kl 10:05

SOMMERVÆR I LYNGDAL: Endelig er sommeren fullt tilbake, og det er mange som koser seg.

Det er ikke bare vi lyngdøler som nyter sommervarmen i Lyngdal, men også turistene har begynt å komme for fullt.

Både Kvavik og Rosfjord har vært stappfulle disse dagene.

Alltid fint vær i Lyngdal

Men hva er det egentlig turistene liker best med Lyngdal?

På Rosfjord møter vi Cedrik fra Nærbø som helt klart vet hva han liker så godt med Lyngdal.

-Det må vel være et det alltid er så fint vær og varmt i Lyngdal, sove i campingvognen, og at det er så kort vei til stranda for å fiske krabber.

Det beste med sommeren

Mari forteller at hun tror det må nok i hvertfall være 20 grader ute, selv om hun er ganske kald etter å ha badet så mye.

Det aller beste med sommeren er sommer og sol – og å spise is!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...