Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Motormesse: «Nå passer det fint med båt»

MESSE: Glenn Heim er på plass på messe i Lyngdal. Foto: Per Thime

Motormessa i Lyngdal har åpnet, og de som er innendørs mener været er perfekt for ei messe.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

- Litt lett snø, ikke sol og dermed er det egentlig helt topp messevær, sier Glenn Heim til Lyngdals Avis.

Han er en av flere firma i Lyngdal som har trukket innendørs i helgen til motormesse. I den ene delen av hallen går det i båt, i de fleste prisklasser.

- Vi har båter med oss som koster fra 170 000 kroner og opp til 1. million kroner. Da har jeg ikke tatt med de mindre båtene, eller jollene som de heter, forteller han.

I god tid

Selv om det ennå ligger is i fjorden noen steder så er det ikke for tidlig å tenke båt, mener selgeren.

BÅTER: Fra 170.000 kroner og opp til 1. million kroner. Foto: Per Thime

- Det er tidlig påske i år, så våren er jo like om hjørnet. Vi så vel tidligere at det var lettere å selge båt, så vi er spent på hvordan det blir dette året. Dette er jo i og for seg ikke en salgsmesse, men det er klart at ikke sier nei hvis noen vil kjøpe, smiler han.

Ikke tatt av

For et par år siden ble det også gitt bedre vilkår for alle dem som ønsket å kjøre vannscooter i skjærgården. I starten var det populært.

- Ja, det var det, men salget av vannscooter har på ingen måte tatt av. Mitt inntrykk er at flere bruker det som et tillegg til båten. Vi selger, men de er ikke vinnere hoss oss foreløpig.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...