Tilbake til nettavis

Om oss

Lyngdals Avis skal først og fremst være en positiv bidragsyter i lokalsamfunnet. Alt starter der, tror vi.

Vår historie – kort fortalt

Den lille lokalavisen gikk inn i historien i 2011. Nettavisen Lyngdals Avis ble født, og Nina Utland (2011-2012) ble avisens første redaktør, etterfulgt av Magnus Aunevik (2012-2013) og Erlend Haddeland (2013-2017) var redaktør da Lyngdals Avis ble papiravis 6. mars 2014.

I 2015 vant vi prisen «Årets nyskaping».

I dag er vi en lokalavis for Lyngdal som kommer ut hver dag på nett, og hver torsdag som papiravis til våre abonnenter. Det har den gjort siden 6. mars 2014. I tillegg kommer avisen til Lindesnes, Hægebostad, Audnedal og Lyngdal én gang i måneden.

Folkene i avisen

Lars Rekaa er ansvarlig redaktør, den fjerde i rekken, og Per Thime arbeider som journalist.

Vi tror avisen lages best når lyngdølene selv er med på laget. Send oss derfor gjerne et tips her!

Ønsker du å annonsere i avisen, skreddersyr Nina Brattfjord annonsen som passer din bedrift best.

Lyngdals Avis er en del av Nordsjø Media som til sammen gir ut ni lokalaviser i Rogaland og Vest-Agder. Avisen trykkes på Dalane Trykk i Egersund.

Slik kontakter du oss

Telefon: 38 34 00 05
SMS/MMS: Send kodeord LA + din melding, til 1963
Epost: post@lyngdalsavis.no
Tips: tips@lyngdalsavis.no

Postadresse

Lyngdals Avis AS
Fiboveien 2B
4580 Lyngdal

Følg oss på sosiale medier

Facebook – Her deles nyhetene fortløpende med over 6000 følgere. Ønsker du å få siste nytt fra byen vår? Gi oss en tommel opp.

Instagram – Bildene av menneskene som får byen vår til å tikke. #lyngdalsavis

Twitter – Nyheter på maks 140 tegn. #lyngdalsavis

Her finner du oss

Redaksjonslokalene til Lyngdals Avis er i Fiboveien 2B. Kaffen får du selvsagt servert i en oransje kopp!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...