Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Mimrekveld i grendehuset

BILDER: Det blir vist fram mange bilder, men det blir også musikk. Foto: Sigurd Knutsen, Austad historielag

Torsdag kveld er det fram med gamle bilder, mange av dem fra Austad, når det igjen inviteres til mimrekveld. I tillegg blir det musikk.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 04.04.2018 kl 15:07

FULLE HUS: – Dette blir en slags oppsamling av det vi hadde i fjor høst. Det viste seg å være svært populært hvor vi hadde to fulle hus på grendehuset, sier Gjert Caspersen i Austad historielag til Lyngdals Avis.

Det var faktisk en del som ikke fikk tak i billetter, men nå er muligheten der igjen. Sammen med Sidsel Tønnessen står han for visningen av de mange og gode bildene.

Tidlig ute

– Det ser ut som det i hvert skal bli minst 75 personer som kommer. Stuer vi litt har vi plass til over 100 personer på morgendagens arrangement, men folk bør være raske med å få tak i billetter, forteller han.

Under arrangementet blir storskjermen i salen tatt i bruk. Grendalaget har en rekke bilder fra Lyngdal av solid historisk verdi. Kvaliteten er utmerket på mange av dem.

TREFF I GRENDAHUSET: Torsdag kveld er det både musikk og bilder som blir vist i grendahuset. Bildene er fra Lyngdal og tidligere Austad kommune. Her fra Alleen. Foto: Sigurd Knutsen, Austad historielag

– Hvorfor det er slik interesse er ikke så lett å si, men noe av det går nok i at det er mange som liker å se hvordan det så ut før i tiden, i gamle Austad kommune. Facebook er populært og der deler vi bilder og får ofte kommentarer fra folk som følger med.

Sang og musikk

Under morgendagens arrangement er det ikke bare bilder som blir vist. På scenen i grendahuset blir også KuVadis med, sang- og musikkgruppen fra Lyngdal.

– Det betyr gode låter fra både 50- og 60-tallet. Rock hører selvsagt med, men ikke se bort i fra at det også kommer en sang eller to fra Arne Bendiksens repertoar. Han var jo stor på den tiden med alt han hadde å by på.

MUSIKK: Det blir også sang og musikk, for kjente sanger fra Arne Bendiksen dukker opp. Foto: Skjermdump

Sang, musikk og en hel del bilder venter altså på deg, hvis du er raskt ute for å skaffe billetter. Også den gamle butikken som ligger ved grendahuset vil holde åpent for anledningen.

BUTIKK: Det er en del år siden den hadde faste åpningstider, men torsdag er det mulig å ta seg en tur innom butikken ved Austad. Foto: Sigurd Knutsen, Austad historielag

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...