Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Leder: Følg med på hva som skjer!

LEDER: Redaktør Lars Rekaa har skrevet om endringer som venter i Lyngdals Avis.

Nå skjer det ting med Lyngdals Avis. Om en knapp måned vil leserne få oppleve hva eierskiftet betyr for mediebedriften. Og for leserne.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

LEDER: Tidligere i år ble det kjent at Amedia-konsernet hadde kjøpt opp hele Nordsjø media, som Lyngdals Avis er en del av. Amedia er en stiftelse, og har ingen eiere som krever utbytte på investeringene sine.

Målet er at alt overskudd skal pløyes tilbake i journalistikken. Det er dette som er i ferd med å skje i Lyngdals Avis nå. Amedia har bygget opp et serviceapparat for avisene sine, og nå venter blant annet designendringer som skal gjøre leseopplevelsen bedre, både for leserne på nett og papir. Noen vil kanskje mene at dette er unødvendig jåleri – men aviskonsernet som omfatter over 70 lokal-aviser over hele landet har målinger som viser at leserne faktisk setter pris på de endringene som gjøres.

Vi er uansett overbevist om at dette er verdt innsatsen.

For tro ikke at dette er et eksperiment som Lyngdals Avis skal utsettes for. Lyngdals Avis er faktisk den aller siste i rekken av aviser som blir ny på denne måten.

Fornyelsen vil selvsagt ikke bare gjelde det estetiske. Unge og teknisk bevandrede mennesker har satt seg inn i arbeidsmetoder som kan gi et enda større og bedre stofftilfang. Noe av dette har du allerede fått oppleve på nett og papir i Lyngdals Avis – og mer skal det blir. Målet er hele tiden å gjøre avisa enda bedre og enda mer uunnværlig for leserne. Vi som står midt oppe i det, synes det som skjer er svært lovende, selv om det til tider krever en ekstra innsats som nesten kan være utmattende. Vi er uansett overbevist om at dette er verdt innsatsen.

Det ønsker vi også at leserne skal få anledning til å overbevise seg selv om. Du har kanskje oppdaget det allerede – men i nettutgaven er nå alt stoff åpent tilgjengelig. Slik vil det være fram til endringene er gjennomført. For at du som ikke betaler for produktet vårt ennå, også skal kunne gjøre deg kjent med innholdet i avisa vår.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...