Siggen Abusland (Frp) med debattinnlegg:

Avisen mener verdens forskere konkluderer med at CO2 er årsaken til at kloden blir varmere. Det er det neppe dekning for å mene

FORFATTER AV DEBATTINNLEGGET: Siggen Abusland (Frp). Foto: Erlend Haddeland

Siggen Abuslands (Frp) svar til lederen i Lyngdals Avis på torsdag 3. desember.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 07.12.2015 kl 14:24

I sin omtale av mitt innlegg på debattsiden, er lederen i Lyngdals Avis inne på at majoriteten av verdens forskere konkluderer med at CO2 er årsaken til at kloden er inne i en varmere periode.

Poenget er at det er det neppe dekning for å mene.

Det er bare en håndfull forskere innen fysikk og kjemi IPCC støtter seg til.

Her kan du lese lederen i Lyngdals Avis, og her kan du lese Siggen Abuslands første innlegg.

DE SAMME FORSKERNE mottar penger fra IPCC. Vi kan derfor diskutere habiliteten.

For eksempel er en av våre egne forskere professor Willy Fjeldskår med doktorgrad på havnivået, skeptisk til IPCC forskerne. Fjeldskår er leder for International Research Institut. Og i en rapport fra 2007 konkluderer han med at havnivået faktisk har sunket noe. Altså stikk motsatt av skrekk scenariet til Al Gore.

FORFATTER AV DEBATTINNLEGGET: Siggen Abusland (Frp). Foto: Erlend Haddeland


DESSUTEN HAR NASA avslørt store svakheter på disse forskernes temperaturmålinger. Disse harmonerer ikke med NASAs satellittmålinger. Dermed korrigerer IPCC etter NASA. Og har markedsført at NASA ikke tar feil, ja, bare det at NASA aldri har sagt at CO2 har noe med klimaet å gjøre. Når vi snakker om forskning i form av en sluttrapport, skal denne være objektivt riktig. Det vil si danne grunnlag som det er en fysisk lov. Det gjør ikke denne gruppen forskeres rapport, den konkluderer med at man må anta at CO2 er årsak til varmere klima.

IPCC HAR MÅTTE INNRØMME en rekke svakheter i rapporten. Men holder fast på sine forklaringer, og viser til temperaturstigningen, det er jo det det er penger i. Det er Ikke så vanskelig, at det er blitt varmere er alle enige i. Det er årsaken det strides om.

DE MANGE FYSIKKFORSKERNE som er skeptiske til at CO2 er årsak, kommer ikke til orde. IPCC stempler dem som useriøse, og viser til en høyere konsentrasjon CO2 i atmosfæren. De to norske forskerne som står bak «Massevirkningslova» i fysikk, Gullberg og Våge, har påvist at CO2-konsentrasjonen i atmosfæren utelukkende er balansert av temperaturen i havet. Det vil si at om havet ikke hadde blitt varmere av en eller annen grunn, ville CO2-trykket vært det samme likegyldig hvor mye vi slipper ut. Om vi stenger alle verdens olje og gassbrønner samt kullgruver, vil CO2-konsentrasjonen være den samme, fordi havet vil avgi til atmosfæren tilsvarende mengde.

MIN PÅSTAND ER at om IPCC fortsetter å arrangere dyre verdensmøter i 20 år til, vil de aldri kunne regulere temperaturen på kloden.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...