Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Menighet byttet navn – kjørte fulle hus hele påska

PASTOR: Henning Gustavsen er pastor i Salem menigheten på Kvavik. Foto: Linn Emilie Kalleberg Mydland

Hele påsken har menigheten Salem på Kvavik hatt påskestevne på industriområdet på Kvavik. Etter å ha blitt gjendøpt, har menighet fyllt nye lokale på Kvavik.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

PÅSKESTEVNE: Tidligere har menigheten holdt til på Lyng, og flyttet til lokalene på Kvavik høsten 2018. Samtidig med skifte av lokale, endret menigheten også navn.

– Da het menigheten Kristent fellesskap, og vi byttet navn til Salem som betyr fred, sier Jan Ernst Gabrielsen, tidligere pastor i Kristent fellesskap.

Fulle hus

Det var ikke mange ledige stoler igjen da Lyngdals Avis var innom Salem-menigheten langfredag.

– Vi har hatt fullt hus hver dag, med over 120 mennesker til stede, sier pastor i menigheten, Henning Gustavsen til Lyngdals Avis.

– Etter vi flyttet til Kvavik har det vært mye mer folk, mellom 50 til 70 personer på hvert møte, sier Jan Ernst Gabrielsen.

Folk kommer fra hele Listerregionen til møtene på Kvavik.

Mer synlig til våren

– Hver søndag og torsdag har vi møter her i menigheten, i tillegg til bønnefrokost på tirsdager sier pastoren.

– Vi kommer nok til å bli mer synlige utover våren i Lyngdal, blant annet skal vi ha teltmøte på Herdalssletta i begynnelsen av juli, sier Henning Gustavsen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...