Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Mener kommunen skal dekke egenandel etter skade

TRÆR: Uværet Knud blåste ned mange trær. Ett av dem ødela en bil i Lyngdal. Foto: Kjetil Bentsen, Dalane Tidende, illustrasjonsfoto

Da blen fikk et tre over seg, ble det skadet for 70 000 kroner. Eier av bilen mener kommunen bør betale egenandelen.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 24.10.2018 kl 18:42

STORM: Kvinnen som har sendt brev til kommunen jobber i en barnehage. Da stormen raste som verst i forrige måned hadde hun parkert bilen der hun pleier, på parkeringsplassen ved barnehagen.

Et tre blåste ned og traff bilen, noe som førte til skader for nærmere 70 000 kroner.

Nå ønsker hun at Lyngdal kommunen skal ta egenandelen på skaden.

– Jeg har god forsikring, men mener dette er et beløp Lyngdal kommune må dekke siden jeg ikke har fått noe tilbud om å parkere bilen noe annet sted, enn ved de trærne som da veltet over bilen min. Det skriver hun i en mail til kommunen.

Bilen sto parkert ved personalets parkeringsplasser i barnehagen. Lyngdal kommune har ikke svart på henvendelsen som er datert 17. oktober.

Feil bilde

Vi kom i skade for å bruke feil bilde til denne saken. Lyngdals Avis understreker at saken ikke gjelder bilen som opprinnelig ble vist på bildet til saken. Lyngdals Avis beklager dette.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...