Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Men i Alleen tok det ikke av

GÅGATA: I Alleen og nærliggende området var det ikke mye folk i formiddag. Foto: Per Thime

I Handelsparken var det mye folk, men det samme kan man ikke si det var i Alleen.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 23.11.2018 kl 15:31

BLACK FRIDAY: - Men vi klager ikke, for vi holder på med vårt, sier Bente Belland Rabba til Lyngdals Avis.

Hun driver Lyngdal Gull & Sølv, midt i gågata. Rundt klokken 13 var det ikke stor trengsel, verken ute i gatene eller inne i butikken.

Nisjebutikk

- Her hos oss satser vi ikke på denne dagen, for vi skal leve ellers i året også. Vi har ikke mulighet å være med på det kjøret som er i forbindelse med Black Friday. Vi er en nisjebutikk, mens de store - dem som er med i kjeder kan være med.

GULL OG SØLV: Bente Belland Rabba selger gull og sølv i Alleeen. Foto: Per Thime

Litt lenger nede i gågata ligger bokhandelen Vivo. Håvard Kyte og hans medarbeidere kjører også en annen linje på denne dagen. Veldedighet er stikkordet, og butikken gir 25 prosent av omsetningen til Link Child Foundation - det som er lyngdalsjenta Hanna Charlotte Hananger sitt hjelpeprosjekt i Uganda.

VIDEO: – Vi ligger bedre an i år enn i fjor

Kan ta seg opp

- Tja, hva skal jeg si? Jeg hadde nok både et håp og mer tro på at det ville være mer folk, men jeg vet det er mange som har fått det med seg, og vi har åpent til klokken 19. Det har vært en del folk innom, så det har ikke vært så verst, sier Kyte.

BOKHANDEL. Inne i den kristne bokhandelen i Alleen var det noe folk, men sjef, Håvard Kyte håper på flere besøkende utover ettermiddagen. Foto: Per Thime

I fjor omsatte butikken for 125 000 kroner på Black Friday. Håpet er å bidra med minst 25 000 kroner til Hanangers hjelpeprosjekt.

PS! I ettermiddag meldes det om flere folk som har vandret mot sentrumsbutikkene.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...