Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Måtte kjøre tilbake for å kjøpe bildet

UTSTILLING: Jan Arild og Inger May Wigemyr sammen med Ole Ertzeid i galleriet hans. Foto: linn Emilie Kalleberg Mydland

I helgen har Ole Ertzeid hatt sommerutstilling i sitt eget galleri hjemme på Svenevig. Til tross for det fine været, har det kommet veldig mye folk, og vært temmelig fullt til tider.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

SOMMERUTSTILLING: Han stilte ut mellom 50 og 60 bilder på sin egen sommerutstilling.

– Jeg tror nok ikke jeg har hatt så mye folk før, forteller Ertzeid til Lyngdals Avis.

Han forteller at det var stor pågang allerede med en gang det åpnet og har fortsatt i gjennom hele helgen. Dette er den 15. gangen han har hatt sommerutstilling i eget galleri, så han synes det er veldig moro.

Bildene

Utstillingen består av både akrylmalerier og grafikk.

De fleste bildene har motiver i fra Lista, men har også blant annet et bilde i fra Kvavikfjorden i Lyngdal.

Snudde for å kjøpe bildet

Da Lyngdals Avis besøkte utstillingen, kom Inger May og Jan Arild Wigemyr tilbake til utstillingen igjen, for de bare måtte ha et siste bilde.

Paret fra Mandal var noen av de første under åpningen på fredag, og hadde allerede plukket ut to bilder som de skulle ha. Da de kom tilbake søndag ettermiddag for å hente bildene, fikk de begge øynene oppe for dette nye bildet.

De satte seg i bilen på vei hjem med to bilder, fant de begge ut at de bare måtte ha dette bildet også, og kjørte tilbake igjen.

Wigemyr forteller at det var bildene som helhet, med fargene og innrammingen som var så spesielt for dem. Det var også en fin og rolig fargebalanse som de ikke blir lei av å se på.

– Dette er jo også veldig gøy å høre for meg, sier Ertzeid, som da nettop fikk solgt sitt 25. bilde denne helgen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...