Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Maren scoret to da damene vant

SEIER: Maren Njerve og damene vant solid borte mot Vindbjart. Foto: Per Thime

Lyngdal vant 4–0 mot Vindbjart og har stø kurs mot seier i 3. divisjon.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 07.06.2018 kl 13:05

FOTBALL: – Vi hadde bestemt oss for å gå ut i 100, og det gjorde vi. Vi hadde sjanser nok til å score i første omgang, men det sto 0–0 etter de første 45. minuttene, mye takket være at hjemmelaget hadde en meget bra keeper, sier Maren Njerve til Lyngdals Avis.

Hun er tilbake

Selv hadde hun en meget god kveld på Moseidmoen i Vennesla. Njerve har ikke spilt mye innledningsvis på sesongen på grunn av skade. Nå er hun tilbaket og scoret like godt to mål.

– Det første målet er det jeg som scoret på, etter en godt slått corner fra Oda Nissen Hansen, og bare minuttet senere er det Connie Fredbo som øker til 2–0, og da er mye gjort, forteller hun.

God kamp

Ja, for Lyngdal hadde fått kampen i deres spor, det som de hadde et ønske om. Vel midtveis i omgangen scoret Njerve sitt andre mål, og like før dommeren blåser av kampen var det Tonje Reiersdal som fastsatte til 4–0.

– En god kamp fra et godt kollektiv! Vi er på fra første minutt og gjør det vi blir enige om på forhånd, avslutter tomålscoreren.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...