Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Mandal: Mann fra Lyngdal havnet i elva da bro kollapset

RASTE SAMMEN: Deler av denne broen i Mandal raste sammen i formiddag. Foto: Sigbjørn Utland

Tre personer havnet i vannet da deler av Bankebroa i Mandal raste sammen i formiddag. En av dem var fra Lyngdal.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

- Jeg ønsker ikke å si noe om dette, men får henvise til min sjef, sa vedkommende til Lyngdals Avis i ettermiddag.

I forbindelse med oppføringen av et sykkelfelt har deler av forskalingen på broen rast sammen. Hendelsen skjedde klokken 11.36 mandag formiddag.

Ble ivaretatt

- Det er arbeidere som har falt i vannet i forbindelse med arbeid. De blir ivaretatt av arbeidsgiver opplyser politiet.

Personene som havnet i elven skal ha kommet seg på land ved egen hjelp. Prosjektleder i Statens vegvesen, Grunde Dalen, kjenner ikke årsaken til kollapsen, men tar det svært alvorlig.

– Vi har lagd en sikker jobb-analyse. Men slike ting skal ikke skje. Vi kan prise oss lykkelig for at det ikke ble verre, sier Dalen til Lindesnes.

I VANNET: Tre personer, men ingen ble alvorlig skadet da broa i Mandal raste. Foto: Sigbjørn Utland

Kontroll

Broen var ikke åpen for publikum. Nødetatene er på stedet og Arbeidstilsynet er varslet. Da nødetatene kom fram til stedet var det kontroll på de tre personene som hadde havnet i elva.

- Ingen personer skal være alvorlig skadet, opplyste politiet på twitter.

Politiet skal etterforske saken videre, og det samme skal Arbeidstilsynet. Tre personer skal ha fått kuttskader, men ikke av alvorlig karakter. Kollapsen skal ha skjedd i forbindelse med påfylling av sement.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...