Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Magi for store og små

MAGISK: Daniel Larsen sprer magi på Kulturhuset søndag. Foto: Master of Magic

Det er på tide! Endelig kan Pål Fosso presentere et trylleshow på Bellevue scene på Lyngdal kulturhus.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

MAGI: – Det er første gang med undertegnede i førersetet på Lyngdal kulturhus at vi setter opp trylleshow. Vi gleder oss stort til søndag, sier Fosso til Lyngdals Avis.

– Barne- og familieshowene til Daniel Larsen er fulle av humor og overraskelser. Han får barna til å hyle, skrike og le før de blir stille av forundring over det magiske som har skjedd. Daniels varemerke er den enorme kontakten han har med barna, sier Fosso.

1200 show på fem år

Larsen har de siste 24 årene vist sine familieshow på de fleste av hotellene på Geilo, Gol og Storefjell – og i 11 år har han hatt ansvaret for barneunderholdningen på Color Lines båt mellom Sandefjord og Strømstad.

Det har blitt godt over 1200 forestillinger de siste fem årene. Daniel Larsen er den travleste magikeren i Norge.

Afghanistan

Han er en av landets mest erfarne illusjonist i Norge. Daniel har jobbet som profesjonell artist i over 20 år.

Foruten i Norge, har Daniel Larsen underholdt i Tyskland, Sverige, Danmark, England, USA og Afghanistan. I Afghanistan underholdt han internasjonale fredsstyrker.

I tillegg har han underholdt kongehuset, og i 2008 kom han helt til semifinalen i Norske Talenter.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...