Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Lyngdøl blir trolig ny rådmann i Kvinesdal

KAN BLI RÅDMANN: Dette er trolig Kvinesdals nye rådmann. Foto: Erlend Haddeland

Jens Arild Johannessen som er rådmann i Evje og Hornnes kommune er innstilt som ny Kvinesdal-rådmann.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Dersom han tar imot stillingen blir han kommunens nye rådmann fra sommeren. Etter at Camilla Dunsæd sa opp i fjor.

Dette er intervjuutvalgets begrunnelse for sin innstilling:

«I sitt møte 16.03.2018 vedtok intervjuutvalget enstemmig å forslå Jens Arild Johannessen som kandidat til fast stilling som rådmann i Kvinesdal kommune med en prøveperiode på ½ år.

Fremtidsrettet måte

Utvalget har lagt vekt på å rekruttere en rådmann med strategiske evner og vilje til å lede Kvinesdal kommune på en god og fremtidsrettet måte. Kandidaten har bred og solid utdanning og erfaring - og har vilje til å bygge opp et lederteam som tar et felles ansvar for å "rigge" kommunen for morgendagens utfordringer.

Vi opplever at kandidaten er resultatorientert, er en tydelig leder og evner å omstille politiske vedtak i praktisk handling. Vi har også lagt vekt på at kandidaten har et bredt samfunnsperspektiv og er opptatt av kommunens næringspolitiske utfordringer og muligheter.»

Formannskapet vil diskutere dette onsdag, og dersom de innstiller kandidaten, skal kommunestyre fatte det endelige vedtaket senere samme dag.

Prosessen

Rådmannsstillingen ble lyst ledig med søknadsfrist 12.02.2018. Ved søknadsfristens utløp hadde det meldt seg 13 søkere - 2 kvinner og 11 menn. 3 kandidater trakk sin søknad da kommunen ikke aksepterte begrunnelsen for å holde søknaden unntatt offentlighet. Offentlig søkerliste følger saken.

Utvidet søkerliste og søknader følger ikke saken som trykte vedlegg.

I samråd med rådgiverne fra Skagerak Consulting ble 3 kandidater innkalt til dybdeintervju. I forkant ble det gjennomført biografintervju og testing (personlighets-, evne- og ferdighetstester) med 7 kandidater.

Kommunens intervjuutvalg har deltatt på dybdeintervjuene 13.03.18 og fått tilgang til alle søknadene og testresultatene.

Det er gjennomført referanseintervju på to av kandidatene, blant disse den som er innstilt. Referanseintervjuer ble innhentet 15.03.18 fra henholdsvis overordnet, underordnet, sideordnet og tillitsvalgt.

Intervjuutvalget har hatt fem møter i perioden 06.12.17 - 16.03.18.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...