Lyngdalskoret samles igjen

ØNSKEREPRISE: En ny konsert med Lyngdalskontoret blir en ønskerepriste – både for publikum, korsangere og Maria Arredondo og Torstein Sødal. Til venstre Martin Halla. Foto: Erlend Haddeland, arkivfoto

Sist Maria Arredondo og Torstein Sødal sang med Lyngdalskoret, ble det en dundrende publikumssuksess.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

KOR FOR DE SPESIELLE ANLEDNINGER: Lyngdalskoret finnes offisielt ikke. Men når Maria og Torstein roper, strømmer erfarne og mindre erfarne korsangere fra Lyngdal til.

Sist det skjedde, var i 2014. Onsdag 17. desember fylte solistene og koret under ledelse av Thore Søvik Lyngdal kirke.

Denne gang skal de i tillegg ha med seg Heine Totland.

Ønskereprise

– Det var kjempegøy sist, og mange av sangerne hadde lyst til å fortsette, sier Remi Netteland.

Selskapet hans, Media Sør, jobber med markedsføring for Maria Arredondo. Det var slik tanken om en ønskereprise oppsto.

Den gangen i 2014 var Lyngdals Avis medarrangør. Denne gang er avisen ikke med på arrangørsiden.

– Maria og Torstein ønsket å få til noe. Vi syntes dette hørtes flott ut, og sammen med Thore begynte vi å planlegge konserten. Vi har trukket inn lederen av Lyngdal gospelkor, Anne-Margrethe Vinvand-Storaker i planleggingen, også. Delvis fordi vi vil unngå konsertkollisjon med Gospelkoret, og delvis fordi vi regner med at mange av sangerne derfra vil melde seg til tjeneste i Lyngdalskoret, sier han.

Konserten med Lyngdalskoret finner sted i Lyngdal kirke onsdag 19. desember. Gospelkoret har sin julekonsert lørdag 8. desember.

OBS! I torsdagens papirutgave kom Lyngdals Avis i skade foir å skrive at Gospelkoret skal holde konsert onsdag 8. desember. Det riktige er altså lørdag 8. desember.

TRÅR TIL: Remi Netteland (til venstre), Anne-Margrethe Vinvand-toraker og Thore Søvik er klare for å samle Lyngdalskoret igjen. Foto: Lars Rekaa

Påmelding

Det er ikke nødvendig å stå i kor fra før for å delta.

Sangere som vil synge med det populære artistparet, kan melde seg ved å sende en tekstmelding til 2065. Skriv: MS LYNGDALSKORET pluss fullt navn.

– Forrige gang vi dannet Lyngdalskoret, var det venteliste - så det kan være lurt å være tidlig ute, sier Netteland.

Når sangerne er klare, vil de bli kalt inn til øvelser.

Korøvelser

– Vi satser på en weekendsamling, kanskje allerede rundt kommende månedsskifte. Dessuten vil det nok bli en enkeltøvelse eller to, sier Remi Netteland.

I 2014 samlet Lyngdalskoret over 50 sangere.

– Jeg tør vel ikke ha noen konkret målsetting, men klarer vi noe tilsvarende, må vi være kjempefornøyde, sier han.

Gleder seg

– Vi gleder oss i bøtter og spann til å komme til Lyngdal. Sist vi var der, sang vi sammen med Lyngdalskoret på deres første og foreløpig siste konsert. Det ble en fantastisk opplevelse sammen med sangglade lyngdøler. Nå ser vi frem til kapittel 2 med disse fantastiske lyngdølene, sier Torstein Sødal.

Maria Arredondo, for tiden hyperaktuell som deltaker i «Stjernekamp» på NRK, er like entusiastisk:

– Konserten med Lyngdalskoret i 2014 var magisk. Det blir så stas å høre dem gjenoppstå denne jula, sier Stjernekamp-aktuelle Maria Arredondo.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...