Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Lyngdalskeeperen flytter til Stavanger

STRAFFEREDNING: Aron Lindstrand er en solid siste skanse for Lyngdal. I vårkampen mot Flekkefjord i år reddet han er straffe. Foto: Per Thime, arkivfoto

Aron Lindstrand vil gjerne spille Lyngdal opp i 3. divisjon. Men deretter er han uaktuell for klubben.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

FOTBALL: – Jeg flytter til Stavanger i januar og kommer til å fortsette i en ny klubb. Hvilken klubb det blir er ikke bestemt, sier Lindstrand til regionavisen Lister24.

Siden han debuterte for A-laget til Lyngdal i 2012, har han blitt en viktig spiller for klubben.

Han er ikke den eneste som har bestemt seg for å gi seg etter denne sesongen. Morten Sanden flytter til Oslo, og spillende trener Tore Kristiansen har også gitt beskjed om at han gir seg.

Les også: A-laget må finne ny trener – og spillere

Aron Lindstrand er klar på at Lyngdal trenger nye spilere om det blir opprykk.

– MK og Våg virker sterke, men er vi på vårt beste i de fire siste kampene, rykker vi opp. Blir det opprykk, må det jobbes for å hente inn ny spillere. Stallen vi har nå er for tynn og holder ikke 3. divisjonsnivå, men vi skal uansett gjøre alt vi kan for å vinne serien, sier Lindstrand til Lister24.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...