Lyngdalsjuniorene møter rogalendinger i cupen

MOTIVERENDE: Anders Birkeland sier juniorjentene gleder seg til å møte Klepp i første runde i cupen. Foto: Erlend Haddeland (arkivfoto)

Oppsettet av første ordinære runde i NM for Jenter 19 og Gutter 19 er nå klart.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

FOTBALL: Ikke overraskende møter Lyngdals talentfulle J19-lag Klepp. Kampen skal gå på Lyngdal stadion. G19-laget må ta turen til Rogaland for å møte Varhaug på bortebane.

Kampdato for 1. runde er torsdag 24. mai, med avspark klokken 18.00.

Klubbene kan spille tidligere, om de blir enige om det.

Totalt er det 62 lag som er kvalifisert til runde 1.

168 lag i første runde

Da runde 2 skal bestå av 32 lag betyr dette at 2 lag må gis walk over i runde 1.

Med utgangspunkt i 2017-sesongen og hvem som er de to høyest rangerte lagene gjennom å være automatisk kvalifisert som Toppserieklubb får LSK Kvinner og Stabæk gå direkte til annen runde.

I G19-NM er det 168 lag i første runde.

Mange A-lagsspillere

G19-trener Jan Sanden er klar på at det blir tøfft for guttene.

– Varhaug stiller garantert med A-lagsspillere, mens vårt A-lag har kamp den dagen. Vi forsøkte å få flyttet kampen, men det gikk ikke, sier han til Lyngdals Avis.

– Hadde vi kunnet stille med alle de beste, skulle vi budt dem kamp. Nå må vi reise bort med det vi har og ta det deretter. Det blir tøfft, men vi skal gjøre vårt, sier Jan Sanden.

– Alt å vinne, mye å lære

Også Ander Birkeland, trener for J19-laget, regner med at det blir tøfft.

– Men vi gleder oss. Det gir ekstra motivasjon å møte et så godt lag. Vi har alt å vinne og mye å lære, sier han.

– Vi trenger publikums støtte, og håper mange møter opp for å se kampen, legger Birkeland til.

Lyngdal har møtt Klepp noen ganger, men bortsett fra i innendørsfotball, har de aldri klart å slå rogalendingene.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...