Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Lyngdalsjentene rykket fra

MÅLGIVENDE OG MÅL: Connie Fredbo sto bak både en målgivende pasning og et mål da Lyngdal senket Randesund. Foto: Lars Rekaa (arkivfoto)

Lyngdal brukre onsdagskvelden til å rykke fra på tabelltoppen. Jentene har ikke avgitt poeng så langt i år!

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 13.06.2018 kl 22:45

FOTBALL: Motstander var tabelltoer Randesund. 4–0-seieren betyr at Lyngdal økte tabelleldelsen fra fem til åtte poeng foran sommerpausen.

Anne Hilde Andersen satte inn det første målet etter et innlegg fra Connie Fredbo. 1–0 ble også pauseresultatet.

Andre omgang

Det bar særlig i andre omgang Lyngdal viste at det var det beste laget. 20 minutter etter sidebytte spilte Oda Nissen Hansen Connie Fredbo fri. Alene med keeper økte Connie ledelsen til 2–0.

To minutter senere gjorde Oda hele jobben selv, og la på til 3–0.

Mot slutten fastsatte Elisa Sandvik sluttresultatet til 4–0 med et skudd fra kanten.

Spillerne

Maren Njerve sier til Lyngdals Avis at hele laget leverte topp innsats.

– Men jeg trekker gjerne fram keeper Tina Malen Espeland. Hun ble da også kåret til banens beste. I første omgang viste hun klasseredninger, i andre omgang fikk hun mindre å gjøre, sier Lyngdals assistenttrener.

Hun grekker også fra Od Nissen Hansen ogKaroline Fredriksen, som leverte på midtbanen.

– Og i forsvaret tok Selma Nissen Dragland ansvar og leverte en god kamp, sier hun.

Det beste laget

Maren Njerve slår fast at Lyngdal var det beste laget.

– Hadde vi hatt marginenen på vår side, hadde seieren vært større. Uansett er vi fornøyde med seieren og at vi har full pott etter vårsesongen, sier Njerve.

Lyngdal står med 18 poeng etter seks seire av seks mulige. Foran høstsesongen er det klart at laget vil miste spillere.

– Selv om vi mister spillere, er det god spillere som går løs på høstsesongen også. Vi håper dessuten på å få nye spillere med skolestarten. Ut over det får vi bare stå sammen og utnytte det grunnlaget vårsesongen har lagt.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...