Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Lyngdal vant på bortebane

MATCHVINNER: Daniel Berglund ble Lyngdals matchvinner få minutter ut i bortekampen mot Randesund. Foto: Arkivfoto

Kampen mot Randesund endte med knepen seier, og skadet trener.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 12.04.2018 kl 21:49

FOTBALL: En scoring i første omgang var nok: Lyngdal tok med seg alle tre poengene fra møtet med Randesund borte på Sukkevann.

Daniel Berglund satte inn vinnermålet etter et innlegg fra Espen Hægeland tidlig i første omgang.

Ut med strekk

Det var også en kamp hvor trener Tore Kristensen ble skadet. Allerede i første omgang forlot den spillende treneren banen, med det som trolig er en strekkskade. Marcus Ousdal erstattet Kristensen på en utmerket måte.

Men det ble mer. I mål i kveldens kamp sto Mats Hompland, fordi Aron Lindstrand ikke følte seg i form før kampen. Han var rett og slett småsyk.

Keeper ut og inn

Men, Lyngdal hadde ikke veldig mange spillere med seg til Sukkevann. En småsyk Lindstrand sto på sidelinja. Han var i spilletøy - sånn i tilfelle.

Fem minutter før slutt måtte Peder Sanden gi seg. Gode råd var ikke dyre, for keeper Aron Lindstrand meldte seg til tjeneste, som utespiller.

– Lindstrand hadde et ekstremt soloraid på direkten når han kom inn. Driblet to mann og smalt ballen i krysstanga og ut. Kjempeskudd fra hjørnet av 16-meteren som hadde fortjent en bedre skjebne, sier Tore Kristensen.

Selv var han fornøyd etter kampen, selv om han måtte ut med en lei strekk.

– Det ble en bra kamp for vår del, men den var jo jevn og tett, sier han til Lyngdals Avis.

– Vi hadde kontroll bakover, og det ga oss trygghet, legger han til.

Eller; for han sa det også slik:

– Flott gest av Aron å ta valget om at Mats står når han selv er småsyk.
Og når det kom en åpning på spissplassen var det et mirakel av bibelske proposjoner som gjorde Aron frisk igjen.

Lyngdal er på tabelltopp!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...