Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Lyngdal tapte to poeng

1–0: Sander Lundegaard (helt til høyre) har fyrt av, og kula er på vei mot nota. Foto: Lars Rekaa

Etter en god føfsteomgang, raknet det litt for Lyngdal, som tapte to poeng på slutten av annen omgang.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 26.05.2018 kl 18:31

FOTBALL: Ved pause så det lyst ut.

Lyngdal ledet 2–0 over Søgne. Sander Lundegaard sørget for begge målene. Lyngdal hadde full kontroll.

Slapp gjestene til

I annen omgang var det to nye lag som kom på banen. Søgne spilte aggressiv angrepsfotball – og Lyngdal slapp gjestene til.

Etter 10 minutter reduserte Martin Velle. Fem minutter senere utlignet Mathias Andresen.

Ny optimisme

Målmaskinen Espen Hægeland sørget for ny optimisme blant hjemmepublikum da han sendte Lyngdal opp i 3–2 på et frispark fra 20 meters hold 20 miniutter ut i andre omgang.

SCORINGMASKIN: Kaptein Espen Hægeland tegnet seg selvsagt for et må, også i hjemmekampen mot Søgne. Her gratuleres han av Sanden-brødrene og Ibrahim Najafi. Foto: Lars Rekaa

Det hjalp ikke, for etter 31 minutter utlignet Søgne nok en gang, denne gang ved Jesper Lauvsland. 3–3 ble også sluttresultatet.

Etter lørdagens kamp har Lyngdal fortsatt seks poeng å gå på ned til Express, Flekkefjord og Arendal 2. Alle de tre lagene har imidlertid en kamp mindre spilt.

Hett

Det ble en kamp preget av heten. Spillerne trengte flere drikkeoauser underveis.

Utover i andre omgang kokte det nok også i hodene til enkelte av dem. Spillet ble vel tøft ved enkelte anledninger.

– Det er alltid tøffe tak mot Søgne, men jeg synes ikke dette var spesielt hardt, sier spillende trener Tore Kristensen til Lyngdals Avis etter kampen.

«Tapte to poeng i dag»

Han legger ikke skjul på at han er skuffet.

– Denne gangen tapte vi to poeng, sier han.

Han vil ikke være med på at det var kreftene som sviktet: – Vi skal være godt nok trent til å stå 90 minutter, slår han fast.

– Andre omgang startet dårlig. Vi var rett og slett ikke tente nok. Vi ble stående litt lavere, og vi lot dem komme inn i kampen. Så fikk de noen dødballer, og så endte det slik, sier han.

Dagens lyngdøl

Prisen som Dagens lyngdøl gikk ti Sander Lundegaard. Han er fornøyd med egen innsats, men ikke med resultatet.

– Det er gøy å score, men kjipt å tape poeng, sier han. Sander står med to seriemål, begge scoret lørdag ettermiddag mot Søgne. Han har dessuten et cup-mål på CV-en.

– Jeg føler at leg lyktes i dag, medgir han.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...