Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

«Lyngdal rykker opp!»

HENGER MED: Espen Hægeland og Lyngdal har fått favorittstempel i 4. divisjon, i følge bettingselskapet Coolbet. Foto: Per Thime

Skal man tro bettingselskapet Coolbet så får Lyngdal en meget god sesong på fotballbanen denne sesongen.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 09.03.2019 kl 08:36

FOTBALL: Coolbet er et av få selskaper som har odds på norsk 4. divisjon. Ifølge selskapet er faktisk Lyngdal ganske klare favoritter til å rykke opp en divisjon.

Og ingenting hadde vært gøyere enn det, men det spørs om selskapet har gått grundig til verks.

Mange borte vekk

Lyngdal har tross alt mistet en rekke spillere siden forrige sesong og tilgangen på nye spillere har heller ikke vært stor.

TIPS: Lyngdal er favoritter til opprykk, mener Coolbet.

Det er ikke mer enn et par uker siden A-lagets spillerstall ble kjent. Det er flere gode fotballspillere i Lyngdal, men det blir også mye ungt på laget og i troppen.

STALL: Dette er spillerstallen for 2019-sesongen.

Fra forrige sesongs lag er spillere som Aron Lindstrand, Paal N. Hansen, Tore Kristensen, Morten Sanden, Sander Lundegaard, Magnus Holmen og Aleksander Gundersen borte. Bare for å nevne noen.

HENGER MED: Espen Hægeland og Lyngdal har fått favorittstempel i 4. divisjon, i følge bettingselskapet Coolbet. Foto: Per Thime

Nye inn - og juniorspillere

Inn er kommet Dani Alashoti fra Farsund og Tobias Gletne fra Hægebostad. I tillegg er det lovende juniorspillere som er tatt opp i A-stallen.

Rundt A-laget er Lyngdal er det trolig ingen som kjenner seg som favoritter. Trener Jan Ove Pedersen er en av dem.

I en artikkel i Lyngdals Avis sa han dette for bare et par uker siden:

Tvilsomt tips

– Vi har ikke noe mål om opprykk, men skal utvikle våre spillere til å ta et steg opp. Å utvikle egne spillere er veldig viktig for en klubb som Lyngdal. Hvem som er favoritter i divisjonen vet jeg ikke, men jeg ser at Flekkefjord ønsker seg opp, så kanskje det er det laget som er favoritter, sa Pedersen.

Flekkefjord er tippet på øverste halvdel, men er i flere øyne favoritter til å rykke opp. Nyopprykka Farsund er levnet mindre sjanser - der går det mot nedrykk, hvis Coolbet får rett i sine tips.

PS! Lyngdal spiller denne helgen turnering i Søgne, hvor første kamp er klokken 12.30.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...