Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Lyngdal IL er med i Dana Cup

TURNERING: Tre lag fra Lyngdal deltar i årets Dana Cup i danske Hjørring. Foto: Dana Cup

I dag starter den nest største fotballturneringen i verden, Dana Cup. Lyngdal IL er representert med tre lag.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

FOTBALL: I går var det offisiell åpning av turneringen i Hjørring, mens i dag starter kampene for de mange lagene.

Fra Lyngdal stiller det tre lag, og helt sikkert mange foreldre som har tatt turen over fjorden. Mye tyder på god ramme rundt samtlige kamper.

Mandag var det for øvrig innmarsj for lagene som deltar i turneringen.

Kamper

Da turneringen ble blåst i gang i morges var det starten på flere dager med fotball. Lyngdal har vært med i turneringen tidligere, og stiller som nevnt tre lag.

  • B19-04 Lyngdal IL 1
  • B19-02 Lyngdal IL 2
  • G16-04 Lyngdal IL

Først ut i dag er 1.laget som spiller i 19-årsklassen. Her blir det kamp mot Raumnes & Årnes IL klokken 12.30.

Eksotisk møte

Det spilles en rekke kamper, og motstanderne er flere for Lyngdals lag. De ulike lagene fra byen møter naturligvis forskjellig motstand. Danske og norske lag er det mange av, men ikke mange fra Zambia.

Lyngdal 19/2-lag lag skal denne uke opp i kamp mot Lusaka Youth SA. Et lag som reiser Europa rundt for å spille i ulike turneringer. Laget består av en rekke talentfulle spillere, som også er tekniske. Flere bruker slike turneringer som et springbrett til en karriere utenfor landet.

Sjekk Lyngdals kamper her

Og hvis du er i Danmark, send oss gjerne bilder fra turneringen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...