Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Lynda sprengte Kirkesenteret!

SAMSANG: Lynda Randle i aksjon sammen med Salt. Foto: Agnar Klungland

Kirkesenterets storsal var stappfull da Gaither-sanger Lynda Randel hadde konsert mandag.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 14.08.2018 kl 08:25

KONSERTSUKSESS: Ekstra stoler måtte settes inn og folk satt helt ut i entreen. Nærmere 550 var til stede på konserten som varte tre timer.

De fikk oppleve mer enn en Gaither-konsert. Lynda sang seg inn i hjertene til publikum med kjente slagere som «I'm free», «God on the mountains», «One day at the time», sanger fra Mahalia Jackson, for å nevne noen.

Fortalte om sitt liv

Den engasjerte sangeren fortalte om sitt liv. Hun hadde aldeles ikke tenkt å bli sanger, men var mer opptatt av husflid før hun fikk gjennombrudd som kristen til å forkynne det glade budskap med sang. Hun fikk formidle det glade budskap med sin spesielle sangstemme, samtidig var hun klar i sitt vitnesbyrd på hva hun sang om.

Lynda Randel har en fyldig, kraftig stemme som understreker budskapet i sangene. Hun kom direkte fra Skjærgårdssang i Langesund før hun fortsatte Norges-turnéen til Sandnes og oppover Vestlandet. Hun turnerer med eget orkester samtidig som hun har play back på noen sanger.

The Browns

Uventet for de fleste kom de tre ungdommene fra The Browns, også de har startet turné etter sangfesten i Langesund. Søndag var de på Kvinlog bedehus med egen to timer konsert. Nå sang de en del sammen pluss et par nummer samme nemd Lynda. Lyngdals eget blandakor «Salt» sang også sammen med Lynda og alene. Slik ble konserten variert.

De mange som kom fra Mandal, Hægebostad, Kvinesdal, Flekkefjord, Lista og Lyngdal, sitter igjen med en konsertopplevelse som er ble noe mer enn en konsert.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...