Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Lørdag: Ønsker velkommen til maifest

MAIFEST: Du er herved invitert til maifest i sentrum. Thor-Ove Aas lover deg noen hyggelige timer. Foto: Per Thime

For åttende gang inviteres du til maifest i Lyngdal. 30 butikker og utsillere er klar for å gi deg en fin dag i sentrum.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

MAIFEST I SENTRUM: Bondens marked med syv utstillere og ytterligere 23 utstillere er klare når det lørdag arrangeres maifest i Lyngdal.

Det er en god tradisjon når det nå skal arrangeres for åttende gang.

- I år treffer vi jo i tillegg godt med helgen, siden det er langhelg. Det betyr at det er mye folk, både på campingplasser og i hytter, sier Thor-Ove Aas i Lyngdal markedsforening.

Perfekt vær

De kommer fre flere steder for å være med på Bondens marked. Vi snakker faktisk om handelsreisende som deltar på ulike arrangementer, som dette. Utvalget de har med seg er stort, trolig alt fra spekepølser til egg og annet ferskvare.

BRUKTHANDEL: Andreas Skipstad Kristensen (13) (til venstre), Ingrid Vinsrygg (12) og Julie Vinsrygg (15) hadde brukte leker, spill og bøker å selge under forrige års maifest FOTO: Lars Rekaa

I tillegg er det meldt bra vær. Delvis skyet, litt sol og rundt 18 grader.

- Det blir ikke bedre enn det, for hadde det vært som i midten av uka med langt over 20 grader, da hadde det ikke kommet så mye folk. Så 18 grader og glimt av sol er perfekt, mener Aas.

For små og store

Ute i Alleen skal det bugne av liv. Flere butikker trekker utendørs denne dagen. Noen av dem ganske sikkert med gode tilbud. Det er slik det skal være på en markedsdag.

- Og så er det noe for alle, tror jeg. For alle barn som har lyst så inviterer vi dem til å ta med seg ting de har laget, så kan de selge det til andre. Eller at de tar med seg leker de ikke bruker, men som de kan tjene noen kroner på. Vi stiller plass til disposisjon for bruktmarked og håper mange tar oppfordringen. Også det er med og skaper liv.

Cupcakes og brass

Mattorg og blomstertorg er bare noe du kan se nærmere på. I tillegg skal det for de minste være kokkeskole. Edgars konditori inviterer til et aldri så lite kurs i hvordan du skal lage cupcakes.

BYTTER UT VAFFELJERN: Lyngdal brass bytter ut vaffeljern, som de sto med i påsken 2015. Lørdag spiller de under maifest i sentrum. Fra venstre Maren Njerve, Siri Fyllingen Johnsen, Siri Sand, Sissel Fleseland og Kirsten Stuestøl. FOTO: Anja Benjaminsen

- Og ikke nok med det, også Lyngdal brass har meldt sin ankomst, så det blir også litt god musikk underveis i arrangementet, forteller Aas.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...