Lokaloppgjør mot MK, men uten toppscoreren

IKKE MED: Espen Hægeland er Lyngdals målmaskin, men i kveld blir han ikke med til Mandal. Foto: Per Thime

I kveld er det lokaloppgjør i Mandal hvor Lyngdal møter MK. Fra 9-0 mot Jerv 2, så blir trolig dette helt annerledes.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

FOTBALL: 16. mai er fotballens festdag i Norge, og noen steder gjelder også det i lokale kamper. Det er med andre ord duket for en klassisk naboduell i Mandal når serielederne fra Lyngdal stiller til kamp.

- Det er alltid gøy med slike kamper, og jeg har som vanlig god tro før vi løper ut på gressmatta i Mandal, sier spillende trener Tore Kristensen til Lyngdals Avis.

Serieledere

Etter seks kamper står Lyngdal med 15 poeng. Laget er serieledere, fem poeng foran Express, med Vigør på 3. plass, men med to kamper færre spilt. Motstander Mandalskameratene ligger på 7. plass.

SCORET: Aleksander Gundersen scoret mot rekruttene til Jerv, og i kveld er det lokaloppgjør i Mandal Foto: Per Thime

- Men de har ennå ikke tapt, så dette blir ingen enkel oppgave for oss. Jeg tipper det blir mye dueller og en kamp med nerve hele veien. Så er det gøy med disse lokaloppgjørene! Begge lagene kjenner hverandre godt, fortsetter Kristensen.

Uten storscoreren

I forrige serierunde spilte Lyngdal mot rekruttene til Jerv. I forkant av kampen forsøkte laget fra Grimstad å utsette møtet, men henvendelsen kom mindre enn 20 timer før kampen startet., Dermed var det uaktuelt. Lyngdal gjorde som de ville, vant 9-0, men ingen kunne sagt noe på om det hadde blitt 15-0.

I oppgjøret scoret blant annet Espen Hægeland tre mål.

- Til denne kampen er ikke Espen med. Han er på familietur, men lover å lade batteriene til neste kamp. Selv uten Espen er vi mer enn klare, for vi har klart oss bra uten Espen, også i tidligere kamper. Vi mister ikke troen på grunn av at han er borte, sier treneren.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...