Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Lindland har beredskap i Nulandsbakken

BEREDSKAP: Kar Anton Reisvåg fra Lindland maskin sitter i beredskap ved Nulandsbakken på E39. Foto: Svein Løvland, Avisen Agder

...og i Lyngdal blir trailere kontrollert før de slipper videre vestover. I Lenebakken har flere trailere kjørt seg fast.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

NYTT SNØKAOS: Maskinfører Karl Anton Reisvaag fra Lindland sitter i beredskap med hjullaster i Nulandsbakken.

– Jeg kom her nå tidlig i morges og skal være her til det verste snøværet gir seg. Det er vel de første timene det meldes størst mengder snø, sier maskinfører Karl Anton Reisvaag fra Lindland til avisen Agder.

Ekstra beredskap

– I første omgang er det Veidekke som rydder E39 med sine brøytebiler, men jeg skal trå til dersom det blir mye snø mellom hver brøyting, eller dersom noen setter seg fast.

Hjullasteren har firehjulstrekk med kjetting på alle hjul og har krefter nok til å være med å trekke opp eventuelle vogntog som får problemer. Reisvaag er til daglig maskinfører i en 8-tonns gravemaskin, men i dag går nok mesteparten av dagen med i Nulandsbakken i Flekkefjord.

Nyinnsatt leder Jack Sylte for drift og vedlikehold for Statens vegvesen i Vest-Agder opplyste til Agder fredag ettermiddag at Statens vegvesen nå har bestilt en ekstra beredskap fra Allfarveg i Nulandsbakken.

Lyngdal

Det er forholdsvis lite trafikk på veiene akkurat nå, men i Lyngdal, opp Lenebakken, står det flere semitrailere bom stille på det glatte føret.

- Det snør flere steder nå, og det blir bare verre og verre. Det ser ut til at det kan komme mellom 20 og 40 millimeter nedbør over store deler av Vest-Agder, sier vakthavende meteorolog, Marit Berger, ved Meteorologisk institutt til avisen Agder.

I Lyngdal blir nå trailere og vogntog stanser for å bli kontrollert at de er skodd godt nok for ferden over Kvinesheia.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...