Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Leverte årsbeste da de knuste seriefavorittene

SCORET: Peder Sanden scoret for Lyngdal i kampen mot Express. Foto: Lars Rekaa

Lyngdal har vært på Fevik stadion og spilt toppkamp mot Express. Sistnevnte lag ble feid av banen av scoringskåte lyngdøler.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 29.09.2018 kl 19:03

FOTBALL: Lyngdal fikk en strålende åpning på kampen mot Express, for bare etter 20 minutter ledet de røde 2–0 etter mål av Magnus Holmen og Peder Sanden.

1–0 målet var pur klasse, for Holmen tok corneren selv og skrudde den rett i mål, sier rapportene.

Før kampen var situasjonen den at Lyngdal var på 3. plass i det som er en rekordjevn avdeling - i det minste i toppen. Express var på 4. plass, og av mange regnet som favoritter til opprykk.

3–0 til pause

I første omgang var det meste helsvart for Express, for Lyngdal gjorde som de ville. Derfor var det heller ikke ufortjent at Lyngdal tok ledelsen 3–0 før pause, en scoring signert Ole Kristian Fuglestad.

LAGET: Lyngdaø stilte dette laget mot Express.

I andre omgang startet hjemmelaget best. De hadde våknet etter en begredelig første omgang. Laget reduserte til 1–3 etter bare noen seks minutter av 2. omgang. Målscorer var Ole Marius Håbestad. Den tidligere Arendal B-spilleren scoret en riktig perle, hevdet Express på Twitter.

2 x Sanden

Det var ikke slutt, for Lyngdal hadde tenkt seg hjem med tre poeng. Det fikk de, for i løpet av to minutter var kampen avgjort. Morten Sanden scoret nemlig både etter 83 og 85 minutter. Dermed ble det både 1–4 og 1–5.

Flere mål ble det ikke, men Lyngdal er i øyeblikket tilbake på tabelltoppen, i dag etter en knusende 5–1 seier mot Express.

PS! Scoringene til Morten Sanden var også hans mål nummer 50 og 51 i seriesammenheng for A-laget.

Det hører også med til historien at kaptein Espen Hægeland ikke var med i kampen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...