Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Legger ned etter tre måneders drift

LEGGER NED: John Sipayung var klar for å servere indonesiske lekkerbiskner fra kjøkkenet til Bali Chili. Men nå er det slutt. Foto: Lars Rekaa

Bali Chili takeaway er historie i Lyngdal. Etter snaue tre måneder legges driften ned. Daglig leder mente det tok for mye tid.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 10.09.2018 kl 12:42

TAKEAWAY: Det er ikke mer enn rundt tre måneder siden driften kom i gang ved den tidligere bensinstasjonen. Nå legges årene inn, for det ble for mye arbeid for John Sipayung. Det var Lister24 som meldte om saken først, men på stedets side på Facebook utdypes det mer.

Takket for seg

– Med et tungt hjerte innstilles driften på Bali Chili. Takk til gamle og nye kunder, turister og innfødte lyngdøler, ung og gammel. Mange glade smilefjes har vært innom, og mye arbeid har det vært. Positive tomler og gode tilbakemeldinger. Og det var nettopp det, litt for mye arbeid som gjør at Bali Chili for nå ønsker å si – takk for dansen, sier John Sipayung.

Trist at det skjer

Gatekjøkken, takeaway og catering var konsptet det ble satset på. John F. Sipayung, Ariel Fåland og Helge Tislavoll sto bak konseptet.

TRIST: Ariel Fåland synes det er trist at Bali Chili legges ned, bare snaut tre måneder etter oppstart. Foto: Erlend Haddeland

Ariel Fåland synes det er trist at det legges ned.

– Det er kjempesynd, men man kan selvsagt ikke holde på uten motivasjon. Det er jo bare å beklage om man trodde grunderskap var enkelt, og at det ikke kom til å bli mye arbeid. Det tar jeg til etterretning, og synes også det er synd å se at betydelig egen innsats glipper nå.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...