Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

SISTE PLASS: Nytt tap gjorde ikke tabellsituasjonen bedre for Grindheim og Anvor Tveiten. Foto: Per Thime

Ledet flere ganger - tapte igjen

Det vil seg ikke for Grindheim. Mot Greipstad på «bortebane» ble det nytt tap.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 31.10.2018 kl 07:16

HÅNDBALL: Det var Greipstad 2 som var hjemmelag, for Greipstad sliter sliter med hallproblemer, og derfor var kampen satt opp i Byremohallen.

Og i starten og en del i kampen kunne man se at jentene fra Audnedal hadde en fin opplevelse på banen. I den første omgangen hadde jentene overtaket omtrent i 30 minutter.

I en periode var laget oppe i ledelse med to mål.

TAPTE IGJEN: Det vil seg ikke for Grindheim-damene. Flere ganger var laget i ledelsen, men det ble nok et tap. Foto: Per Thime

Ved pause sto det 14–13 til Grindheim, og ting så bra ut. For jentene leverte en spillemessig godkjent omgang, både i angrep og i forsvar.

To omganger

Men så var det dette med at en håndballkamp varer i 2x30 minutter.

I andre omgang hang Grindheim med en god stund. Laget beholdt ledelsen helt til det sto 21–20.

Men så ble det vanskeligere. Greipstad overtok initiativet, hjemmelaget bommet på klare sjanser og da går det sjelden bra.

– Jeg synes likevel vi viser mye bra, men vi savner å vinne, sa spillende trener Anvor Tveiten etter kampen.

Usikker til neste

Hun ble skadet tidlig i første omgang, og er trolig usikker til neste kamp som er allerede torsdag, borte mot Flekkefjord.

SKADET: Spillende trener Anvor Tveiten fikk bare med seg deler av første omgang. En skikkelig smell førte til smerter. Foto: Per Thime

– Det er kjedelig å ikke få være med å bidra, men jeg fikk en skikkelig karamell i bekkenbeinet, så det nyttet ikke å fortsette.

Hun lå i smerter på banen, med en ispose tilgjengelig der det var vondt.

PÅ BENKEN: Tidligere Grindheim-trener Espen Løland styrte Greipstad fra benken. Foto: Per Thime

Greipstad ledet 26–21, men Grindheim hevet seg noe mot slutten, reduserte til 25–28, men kom aldri lenger enn det. Tidligere Grindheim-trener, Espen Løland hadde best grunn til å være fornøyd. Hans jenter slo gamleklubben, Grindheim.

– Godt å vinne, men jeg synes Grindheim gjorde en bra kamp, spesielt i første omgang. I tillegg lider de av at Anvor Tveiten ble skadet tidlig. Hadde ikke det skjedd, da kunne dette blitt annerledes, sa han etter kampen.

Da sluttsignalet gikk hadde Greipstad 2 vunnet, 29–27. Igjen raknet det i 2. omgang.

Eline Stedjan ble toppscorer for Grindheim med fem scoringer.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...