Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Ny webTV-serie

Renate til pers i ny webTV-serie

Se første episode

Sammen med personlig trener (PT) og kostveileder Malene Foss følger vi den 26 år gamle tobarnsmoren Renate Toften Sæviks vei mot en bedre livsstil.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 13.01.2015 kl 15:47

Hun fødte nylig barn nummer to, og har slitt hele livet med såkalt «jojo-vekt». Det bestemte hun seg for å gjøre noe med.

Gjennom tolv uker følger vi Renate Toften Sæviks vei mot formen i Lyngdals Avis’ nye webTV-serie «Helseglede».

Søknaden

I starten av mai søkte vi etter en person som ønsket å endre livsstilen sin. Det plukket Renate opp, og sendte inn sin søknad. Slik lød deler av den:

«Hele livet har vekten min vært som en jojo, og jeg har liksom ikke helt klart å få kontroll på den. De gangene jeg har begynt å ta grep, har jeg mistet kontrollen igjen etter kort tid. Jeg trenger helt klart veiledning for å nå målene mine! Jeg fødte barn nummer to for seks uker siden, og vet ikke helt hvordan jeg skal komme i gang eller hvor jeg skal begynne».

Den søknaden ble startskuddet på tolv beinharde uker. 19. mai gikk de i gang for fullt.

Som folk flest

Poenget med web-serien var at deltakeren ikke skulle ha markant store livsstilsproblemer, men representere den jevne lyngdøl.

– Renate hadde ikke trent på ei god stund når vi begynte. Hennes fysiske form var i utgangspunktet som folk flest - helt middels, forteller personlig trener Malene Foss.

– Mitt mål med webTV-serien er å komme i form etter fødselen, og få en sunn livsstil, forteller Renate Toften Sævik.

Annehver torsdag

Første trening startet i forrige måned, og Renate er nesten halvveis inne i prosjektet. Brukere av Lyngdals Avis på nett får annenhver torsdag følge prosjektet gjennom seks episoder.

Se alle episodene av Helseglede her

Episode 1
Episode 2
Episode 3
Episode 4
Episode 5

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...