Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Kvindøl skal lede Nav Lister

ANSATT: Bente Haugland er ansatt som Nav-sjef for hele Lister. Foto: Avien Agder

Når nye Nav Lister etableres blir Bente Haugland fra Kvinesdal sjefen.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 14.01.2019 kl 10:22

Leder for Nav Kvinesdal Bente Haugland blir leder for det nye Nav-kontoret i Lister, som fra 1. januar 2020 skal dekke kommunene Flekkefjord, Farsund, Lyngdal, Hægebostad, Sirdal og Kvinesdal.

– Nav er en organisasjon i endring – og det trigger meg veldig å være med på så store endringsprosesser i distriktet – i tillegg er Nav en samfunnsaktør som mange har noe med å gjøre og mange har meninger om, sier Bente Haugland til Agder når hun forklarer hvorfor hun søkte på stillingen.

Omfattende

Haugland vil nå gå fra å være leder for en organisasjon som dekker 6000 innbyggere til nærmere 40 000.

– I dette distriktet utbetaler Nav over 3,5 milliarder kroner til innbyggere, sier hun.

Hun opplever Nav som en spennende arbeidsgiver og en viktig samfunnsaktør.

– Å få lov til å utvikle gode tjenester både for privatpersoner og bedrifter synes jeg er positivt og spennende arbeid.

Endringer

– Hva tenkte du selv da du hørte om sammenslåingen?

– Jeg tenker dette er en organisasjon som er vant til å stå i omstillingen. Mye har skjedd siden man hadde trygdekontor og så videre. Innbyggerne har endret seg – folk er mer digitale nå, og det største kontoret er Navs nettside – ikke de fysiske kontorene. Det var enighet blant lederne i Lister om å slå kontorene sammen til ett, svarer hun.

– Hva slags rolle får de andre Nav-lederne?

– Vi kommer til å sikre bred involvering av ansatte. Vi skal lage målbilde og nytt kart, så slike ting er ikke avklart ennå.

Les også: Kvinesdal vant Nav-kampen

Avmålt glede

– Hvordan reagerte du da jobbtilbudet tikket inn?

– Det var en glede, men samtidig var det noe spesielt med at de tre andre kollegaene mine ikke fikk jobben - så det gikk noen tanker til dem, svarer hun.

Det var Nav-direktør Elisabeth Blørstad og Kvinesdal-rådmann Jens Arild Johannessen som gjennomførte intervjuene med lederkandidatene like før jul, etter det ble bestemt at felleskontoret ville ligge og administreres i Kvinesdal.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...