Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

«Sommer i sentrum» flytter til rådhusparken

HER: Scenen blir like bak Rudolf Danielsen (bildet), mens publikum retter øynene mot Sentrumsgården. Det nærmer seg «Sommer i sentrum» i Lyngdal. Foto: Per Thime

Fire fredager i juli skal rådhusparken fylles med glade mennesker. Rudolf Danielsen er primus-motor også i sommer. Ifjor var det gratis - men i sommer blir det inngangsbillett.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

SOMMERFEST: - Jo, visst, det blir sommer og fest, og vi gleder oss allerede, sier Rudolf Danielsen.

I fjor sommer introduserte han «Sommer i sentrum» for lyngdøler og for alle dem som er turister i byen. Det ble en suksess med nærmere 5000 besøkende de fire fredagene det var musikkfest.

5. juli

Arrangementene denne sommeren flyttes imidlertid. Rådhusparken er nemlig stedet for årets arrangement. Det betyr at miljøgata er byttet ut.

– Det er fordi vi da kan ha ute bord og stoler, samt scene hele sommeren. I fjor måtte vi rigge ned etter hver konsert, noe som blir tungvint.

Scenen blir like ved uteserveringen til Jonas B, hvor publikum blir sittende med ansiktet mot miljøgata.

5. juli er det sommerferie og det første arrangementet. Da kommer det to band som skal være med, nemlig Love Guns og Playboys.

PLAYBOYS: Fra Flekkefjord, Sira og Moi kommer gjengen fra Playboys. Love Guns og Playboys innleder «Sommer i sentrum». Foto: Avisen Agder

– Dette er kjekke og flinke folk fra både Flekkefjord, Sira og Moi. De spiller fengende musikk og skal passe veldig bra i rådhusparken, mener Danielsen.

Mye folk

Danielsen regner med det skal være plass til mer enn 1000 tilskuere i parken. Den skal også gjerdes inn, men scene, bord og stoler skal stå oppe hele sommeren.

– På den måten kan det kanskje være andre som kan bruke det til sine arrangementer, sier Danielsen.

I fjor var det gratis adgang til arrangementene. Det blir det ikke denne sommeren.

– Vi har jo utgifter til dette, så det vil bli inngangsbillett på 100 kroner. Budsjettet vårt er på 250 000 kroner.

Det er handelsstanden, Rosfjord og Danielsen som står som arrangør.

PS! Les mer om dette i neste papiravis.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...