Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Søker penger for 17. mai-spilling

STØTTE: Lyngdal Brass søker penger fra kommunen i forbindelse med 17. mai. Foto: Erlend Haddeland, arkivbilde

Lyngdal Brass søker kommunen om dekning av utgifter i forbindelse med feiring av nasjonaldagen.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

SØKNAD: I et brev til kommunen går det frem at Lyngdal Brass har kroner 14 500, i utgifter i forbindelse med nasjonaldagen.

Noe av dette ønsker korpset å få dekket. I et brev som er sendt kommunen går det frem at korpset i 15 år har spilt i barnetog, borgertog oh deltatt i Kvås og Austad når det har vært tog der.

Ikke årlig

Dette er gjort uten vederlag.

– Med unntak av 17. mai 2017, da det etter anmodning, ble vedtatt å støtte alle korps i kommunen med kroner 5000, heter det videre.

Bakgrunnen for anmodningen i 2017 var at korpset fikk vite at man i Farsund deler ut penger til korps hvert år i forbindelse med 17. mai.

– Vi har for få dager siden oppdaget at formannskapets tildeling ikke var en årlig tildeling, og derfor søker vi om delvis dekning av reelle utgifter for 17. mai.

Tre øvelser

Utgiftene som nevnes i brevet er blant annet til dekning av dirigent, godtgjørelse til vikarspillere/tog og folkefest. Her er det snakk om 5000 kroner.

I tillegg nevnes utgifter til ny marsjnote, konsertstykke og tre øvelser til å øve på marsjer og folkefestprogram.

Til sammen blir det 14 500 kroner. De søker kommunen om dekning på 8000 kroner.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...