Bjarne & Co. klare for Dyrskuet

KOMMER: Bjarne Brøndbo tar med seg D.D.E. og kommer på Dyrskuet. Foto: Avisen Agder (arkivfoto)

Det er 45 dager igjen til Dyrskuet.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

DDE: Programmet fo Dyrskuet 2018 begynner å ta form.

Det hele skal foregå fra og med 7. til og med 9. september.

Hovedtrekkplaster fredag 7. september er klart. Det blir D.D.E. med folkekjære Bjarne Brøndbo i spissen.

Dyr

Det blir ikke Dyrskue uten dyr. Gjennom årene har Dyrskuet opparbeidet en skikkelig landbruksprofil og på fredag 7. starter arrangementet med livdyrauksjon.

Lørdag blir det hestutstilling og søndag blir det utstilling av andre dyr, som kjøttfe.

Alle dager blir det smådyrutstilling..

Utstillere

Dyrskuet har flere hundre utstillere av mange slag. Arrangørene legger vekt på å få et variert utvalg av bransjer, slik at det blir interessant å besøke Dyrskueplassen både for publikum og utstillere.

Gamle maskiner er en del av utstillingen. Maskiner som du aldri skulle tro kunne komme i gang igjen, er funnet fram fra løer og uthus, til og med fra søpledynga. På Dyrskuet vises mengder av slike maskiner.

Håndverk og husflid

Ved siden av å være Sørlandets største landbruksmesse, har Lyngdal Dyrskue Sørlandets største utstilling av handverk og husflid. Atrrangementet har blant annet en telthall på 1000 kvadratmeter som bare er for slike utstillere.

Dyrskuet har dessuten Sørlandets største kafeteria med over 300 sitteplasser. Dyrskuet har dessuten store griller ute på området, hvor besøkende raskt kan få seg en matbit.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...