Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Ny plate fra Kenneth

NUMMER 4: Kenneth Gundersen fra Lyngdal er klar med sin fjerde CD. Foto: Privat

Kenneth Gundersen (47) fra Lyngdal har nettopp gitt ut enda en CD.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

PLATESLIPP: Platen har fått tittelen «Sørlandstoner» som også er den første melodien på platen.

Kun åtte måneder etter forrige CD-utgivelse er Kenneth klar med en ny plate. Dette er den musikalske lyngdølens fjerde CD i rekken.

Evergreens

Platen inneholder 13 melodier i stilen evergreens, som «Blue spanish eyes», «Jag har hört om en stad», «På grunn av bagateller» og flere andre eviggrønne melodier. Tittelsporet «Sørlandstoner» er en egenkomponert melodi som har et sørlandsk preg og den har blitt godt mottatt på sosiale medier.

Kenneth spiller både trekkspill og keyboard, men synger ikke. På CD’en bruker han keyboard og det høres ut som et helt orkester når han spiller. Den instrumentale musikken passer godt som bakgrunnsmusikk og er behagelig å høre på når du for eksempel kjører bil.

Trekkspillklubben

Kenneth har vært organistvikar i flere av kirkene i Lister-regionen og han spiller også trekkspill i Lindesnes Trekkspillklubb, så mye av fritiden hans preges av musikk. Kenneth har også over 100 videoer på YouTube på internett. «Sørlandstoner» finner du også på YouTube og i filmen får du se kjente steder fra nærområdet som Kenneth har filmet fra luften med drone.

Den første CD’en, med tittelen «You raise me up», ble utgitt sommeren 2012, CD nr. 2, «You are my best friend», ble utgitt vinteren 2013, og CD nr. 3, «Glade Jul», ble utgitt i desember 2017. Nå, åtte måneder senere er altså CD nr. 4. «Sørlandstoner» er klar og er lagt ut for salg.

Beskjedent opplag

Det er et beskjedent opplag så Kenneth forteller at hvis man ønsker en CD så bør man være tidlig ute.

CD-platene selges på bensinstasjoner i Lyngdal og på Vigeland.

Platen kan også bestilles fra Kenneth sin egen nettside www.KennyG.no eller direkte fra Kenneth Gundersen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...