Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

«Glam» til Lyngdal i oktober

KOMMER: Åge Steen Nilsen kommer til Rosfjord strandhotell 9. oktober. Foto: Privat

Den 9. spiller han på Rosfjord strandhotell.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

KONSERT: Åge Sten Nilsen reiser rundt omkring i landet ( og i utlandet) med akustisk konsert. Rosfjord strandhotell står på turnelista.

I showet «Unplugged og personal» fremfører han låter fra sin karriere, alene med akustisk gitar og piano.

Intim

En intim og nær konsert hvor Åge Sten Nilsen mellom låtene forteller med varme og humor, men også med et sting av alvor historier fra sin lange karriere og utsvevende livsstil som garantert vil både begeistre og røre.

Åge Sten Nilsen, av mange bare kjent som «Glam», er en av landets råeste og mest profilerte rockevokalister. Han gikk overraskende nye veier ifjor som soloartist, da han lanserte sitt første soloalbum på åtte år, «Smooth Seas (Don't Make Good Sailors)», gjennom Grappa Musikkforlag.

Det gjorde han parallelt med sin nye rockesatsing, Ammunition, som nylig ga ut sitt andre studioalbum med påfølgende Europa-turné.

Kontrasten til Åge Sten Nilsens pompøse Queen-show, som over 600.000 publikummere har trykket til sitt bryst gjennom 10 år og Ammunitions forrykende rockeshow er stor, når den tidligere Wig Wam-vokalisten presenterer låter og historier fra sitt liv kun med akustisk gitar og av og til piano.

Vidtfavnende

Publikum får et nært møte med både artisten og personen Åge Sten Nilsen i en unik intim setting.

Musikalsk byr Åge Sten Nilsen på materiale fra alle sine soloalbum og bandprosjekter – ikke minst låter som har betydd og betyr mye for ham som artist og menneske – fra artister som Tom Petty, Kiss, Queen, Deep Purple, Anne Grethe Preus og andre – knyttet til betrakninger og selvopplevde historier som hverken tabloidene eller publikum har fått ta del i tidligere.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...