Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Flere julestjerner kommer

Lyngdalskoret lager førjulsfest i Lyngdal kirke sammen med Torstein Sødal, Maria Arredondo og Heine Totland.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

JULEKONSERT: Når artisttrioen kommer til Lyngdal kirke 19. desember, er det sammen med det gjenoppståtte Lyngdalskoret, under ledelse av Thore Søvik.

Etter en heftig høst med Stjernekamp-deltakelse på NRK gleder Maria Arredondo seg stort til julekonserten Vår Jul i Lyngdal kirke.

- Det blir så koselig å komme tilbake igjen til Lyngdal. Og så gleder vi oss til å treffe Lyngdalskoret igjen, sier Arredondo.

- Under ledelse av duracell-dirigent Thore Søvik kommer dette til å bli fantastisk, skyter Torstein Sødal inn.

Lyngdalskoret gjenoppstår

Lyngdalskorets første og eneste konsert siden 2015, var sammen med nettopp Sødal og Arredondo. I år har prosjektkoret gjenoppstått og består av sangglade lyngdøler.

Konserten i Lyngdal kirke er på tampen av en 28 konserter-lang turne, fra trondheimsområdet i nord til Lyngdal i sør.

Bobil og musikere i verdensklasse

For sjette år på rad legger ekteparet ut på juleturne, denne gangen i bobil med sønnen Elijah (1). På repertoaret står kjente og kjære julesanger, akkompagnert av kor fra stedene artistparet besøker.

I tillegg til musikalske kormuskler fra Lyngdalskoret kommer publikum til en scene med musikere i verdensklasse.

- Vi har blant annet hentet over den fantastiske fiolinisten Avery Bright fra Nashville, som jevnlig samarbeider med kjente navn som Josh Groban og U2. Dette tror vi blir feiende flott, sier Torstein Sødal, før han legger til:

- Vi skal gjøre det vi kan for å skape en skikkelig førjulsfest i Lyngdal.

Om artistene

Maria Arredondo ble oppdaget som artist som tenåring. I høst var hun aktuell med NRK-programmet Stjernekamp.

Torstein Sødal blir sett på som en av Norges beste, mannlige sangere, og solgte til gull med sitt debutalbum.

Heine Totland er en av Norges største sangere og entertainere, kjent fra musikaler, fra radio og TV, både som artist og som programleder. I høst var han aktuell med NRK-programmet Stjernekamp.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...