Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Fantastisk julestemning

LILLE JULAFTEN: Sangere, musikere og oppleser bød på en varm opplevelse i Lyngdal kirke sent på kvelden lille julaften. Fra venstre Kaldo Kiis på orgelkrakken, Margot Kiis, Einar Reitan og Vidar Lunden. Foto: Lars Rekaa

Utendørs var det ufyselig. Inne i Lyngdal kirke var stemningen varm og musikkgleden stor.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

KONSERT: Den sene konserten - nesten midnattskonserten - lille julaften har blitt en tradisjon i Lyngdal kirke. Det har den vært i over 30 år, nå.

Det er den nye organisten i Lyngdal, Kaldo Kiis, og kona hans, jazzsangeren og sangpedagogen Margot Kiis som har den musikalske ledelsen for konsertene nå.

«O, helga natt»

De hadde lagt opp et variert program med den tilstundende som tema. Og de hadde fått med et musikalsk stjernelag. Einar Reitan og Vidar Lunden sang blant annet «Adams berömda julsong (O, helga natt)» så mange av tilhørerne måtte tørke en tåre.

Mens de de sju jentene i gruppa Raindrops fikk kirken til å svinge. Det gjorde også Trio Mix, som består av Reitan, Lunden og Margot Kiis.

Snufs

Med seg har de et band som består av Alf Hagen (bass), Kjell-Haakon Aalvik (trommer) Sigurd Olsen (trompet) og Kaldo Kiis (trombone). Kaldo og Margot Kiis skifter på å spille piano, mens Margot Kiis hjadde flere solonumre sammen med Sigurd Olsen på trompet.

Arrangementet ble ledet av Linda Oftedal Jakobsen, som også fikk mang en tilhører til å snufse da hun leste H.C. Andersens «Piken med svovelstikkene».

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...