Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Få billetter solgt til kveldens Alaska-konsert

KONSERT: Det er godt med billetter igjen til kveldens konsert med Jonas Alaska i Kulturhuset. Foto: Mats Hjelmeland

Jonas Alaska står på intimscenen i Kulturhuset i kveld. Foreløpig er det godt med billetter igjen.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

KONSERT: – Det er kun solgt 14 billetter pluss noen reservasjoner. Vi har lagt inn støtet med diverse markedsføringstiltak, sier Pål T. Fosso, programansvarlig for scene i Kulturhuset.

Instagram

Et av markedsføringsstuntene som er gjort er å låne ut Kulturhusets konto på Instagram, til Jonas Alaska.

Der er det en liten snutt, men det kan bli flere før kveldens konsert.

– Intimscenen er veldig fin til denne typen konserter, og lokalet kan tilpasses så det blir en god opplevelse uansett hvor mange som kommer, men det er klart vi ønsker stinn brakke.

Ikke alene

Stinn brakke betyr rundt 70 mennesker foran scenen.

– I skrivende stund mener vi at lokalet egner seg godt for opptil 70 personer - flere hvis vi rigger det annerledes, men hyggelig caféstemning får vi ideelt sett med rundt 30-70 personer, sier Fosso.

Med seg har han en av landets aller fremste musikere, David Wallumrød.

Wallumrød er kjent som en tangentvirtuos, som alltid tilfører mer enn det lille ekstra til alle musikalske prosjekter han bidrar på.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...