Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Det skjer også hos Paulsen i sommer

GJENVISITT: Ohmland Session Band har vært på Paulsen tidligere, og kommer igjen. FOTO: Erlend Haddeland. Foto: Erlend Haddeland (arkivfoto)

Se for deg en trivelig bakgård i sommersol, 25 grader og godt med folk. Bedre enn det blir det vel ikke?

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

SOMMER HOS PAULSEN: Når flere i dag har tatt seg en velfortjent sommerferie, er et også tid for å slappe av eller å kose seg. Mulighetene er flere til både kos og hygge, sånn rett i nærheten.

Sommer

Det koselige, lille hotellet rett over gata til rådhuset har selvfølgelig åpent i hele sommer. Aktivitetslisten er det heller ikke noe å si på. Liker du musikk, quiz eller strikking, da er det gode muligheter.

I juli, det vil si den første uken, da er det Løvlands Allé og Steinar Hjelmbrekke som skal spille. Bakgården ved hotellet er et godt egnet sted for god musikk, og det kan det fort også bli når «Ohmland Session» gjester hotellet. På aktivitetslisten er de ført opp flere ganger, og som vi ser på bildet under er dette populære artister som trekker godt med glade tilhørere.

Strikking og quiz

Det skjer mye både inne og ute i sommer. For dem som liker å strikke, og gjerne sammen med andre finnes det gode muligheter. Paulsen arrangerer nemlig strikkecafè, både for lyngdøler, men også for tilreisende som er på sommerferie. Her går det muligens unna både med flettepinner, rundpinner og strømpepinner.

Fredag en fast dag for quiz, og det skal det være i hele sommer. Juni, juli og august har hotellets quizmaster lyst å teste ut dine kunnskaper enten det er innen nyheter, sport, geografi eller noe helt annet.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...